Σκόνη και βρωμιά τέλος: Αυτή είναι η πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα που κυκλοφορεί στην αγορά

Όταν η καθαριότητα γίνεται παιχνίδι με την σκούπα HEPA της Dyson

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Σκόνη και βρωμιά τέλος: Αυτή είναι η πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα που κυκλοφορεί στην αγορά

Πώς γίνεται, λοιπόν, να ασχολούμαι συνέχεια με την καθαριότητα του σπιτιού και πάλι να βλέπω παντού σκόνη και βρομιά; Ή εγώ κάνω κάτι λάθος ή χρησιμοποιώ μια σκούπα που δεν μου... ταιριάζει! Κι επειδή εγώ είμαι μανιακή με το σκούπισμα και το καθάρισμα -ρωτήστε τα δύο μου παιδιά, τον άντρα μου και τον σκύλο μας επίσης για να σας το επιβεβαιώσουν - αποκλείεται να μην κάνω το σωστό.

Οπότε μάλλον έχω στα χέρια μου τη λάθος συσκευή. Δεν θέλει και πολλή σκέψη για να το καταλάβεις αυτό όταν σκουπίζεις, ξανασκουπίσεις και τσουπ, η σκόνη κάνει πάρτι στο σπίτι.

Και κάπως έτσι μπήκε το μικρόβιο στο μυαλό μου (πέρα από της καθαριότητας) να δω τι μου συμβαίνει. Μάλιστα, στην προ-εορταστική περίοδο, που θέλω να καθαρίσω σε βάθος και να στολίσω, αυτό ήταν πιο επιτακτικό από ποτέ. Ρωτώντας από εδώ, ψάχνοντας από εκεί, διαβάζοντας και παίρνοντας γνώμες από άλλες μαμάδες, βρήκα τη λύση που ακούει στο όνομα Dyson Gen5 ΗΕPA. Και είναι το όνειρο κάθε εργαζόμενης νοικοκυράς που δεν θέλει να πηγαίνει χαμένο ούτε ένα... δευτερόλεπτο από τη ζωή της.

H πιο ισχυρή και έξυπνη ασύρματη σκούπα HEPA της Dyson

καθαριότητα σπιτιού

Μαμά, σύζυγος και καλή νοικοκυρά, είμαι ο άνθρωπός σου! Βρήκα τη μαγική σκούπα που θα γίνει ο καλύτερος βοηθός σου στην καθαριότητα του σπιτιού, για να λάμπει απ' άκρη σ' άκρη χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ. Κι αν απορείς με τη σιγουριά μου, εδώ είναι τα... πειστήρια:

1. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συλλαμβάνει ιούς για βαθύ και υγιεινό καθαρισμό. Ειδικά μετά τον κορονοϊό σίγουρα θέλεις ο χώρος όπου ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά σου να λάμπει – να μην τρελαίνεσαι δηλαδή όταν τα βλέπεις να πιάνουν ό,τι βρουν στο πάτωμα και να το βάζουν στο στόμα τους απευθείας!

2. Αποκαλύπτει τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης, αυτή που σου έλεγα πριν, που ενώ την καθαρίζω ξανά και ξανά, αυτή πάλι εδώ είναι... να μου θυμίζει την ενοχλητική της παρουσία, ενώ έχω σκουπίσει χίλιες φορές. Πώς το πετυχαίνει; Μια δέσμη φωτός τοποθετημένη σε γωνία ακριβείας αποκαλύπτει την αόρατη σκόνη σε σκληρά δάπεδα – για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού θα καθαρίσεις στοχευμένα και να μη χάνεις τίποτα στο πέρασμά σου!

ασύρματη σκούπα

3. Απορροφά με 280 AW ασυναγώνιστης ισχύος, οπότε κόκκος δεν μένει πουθενά, ακόμα και στα δύσκολα σημεία που η σκόνη σού κλείνει πονηρά το μάτι, ενώ η αυτονομία της φτάνει τα 70 λεπτά.

4. Παγιδεύει το 99,9% των μικροσκοπικών σωματιδίων και των ιών μεγέθους έως 0,1 microns, δηλαδή η καθαριότητα είναι 100% σίγουρη και ό,τι λάμπει είναι... χρυσός!

σκούπα hepa

Πες “αντίο” στις τρίχες του σκύλου σου

Εάν έχεις κατοικίδιο, με καταλαβαίνεις. Οι τρίχες του είναι το κάτι άλλο, αφού εκεί που τις σκουπίζεις, εμφανίζονται πάλι μπροστά σου. Με την πιο ισχυρή ασύρματη σκούπα Dyson Gen5 HEPA θα τους πεις “αντίο”, αφού το μηχανοκίνητο κωνικό εξάρτημα με τεχνολογία de-tangle για τρίχες, καναπέδες, στρώματα, σκάλες και αυτοκίνητα θα σου καθαρίσει εντελώς όλα αυτά τα σημεία που μαζεύονται και κολλάνε οι τριχούλες τους!

σκούπισμα δάπεδο

Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στα 56 πολυανθρακικά δοντάκια στο εσωτερικό της κεφαλής καθαρισμού, που ξεμπερδεύουν τις τρίχες και τις στέλνουν αποτελεσματικά στον κάδο.

Ο μεγαλύτερος “εχθρός” της σκόνης στα... χέρια σου!

Το πάτωμα λάμπει και εύκολα καθρεφτίζεσαι πάνω του. Και πώς αλλιώς άλλωστε, αφού η έξυπνη σκούπα Dyson Gen5 HEPA διαθέτει αισθητήρα που καταμετρά το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων, τεχνολογία που ρυθμίζει αυτόματα την ισχύ απορρόφησης και εξελιγμένη οθόνη LCD που απεικονίζει τι έχει απορροφηθεί και πότε είναι καθαρή η επιφάνεια σε πραγματικό χρόνο, για να συνεχίσεις τον καθαρισμό στο επόμενο σημείο.

απορροφητική σκούπα

Το καλύτερο; Με τον αισθητήρα piezo ανιχνεύει την σκόνη και μετρά 15.000 φορές(!) το δευτερόλεπτο το μέγεθος και τον αριθμό των σωματιδίων της, προσαρμόζοντας αυτόματα την ισχύ απορρόφησης όταν χρειάζεται. Κι αν νομίζεις πως θα καθαρίσεις μόνο το πάτωμα... πλανάσαι! Μπορείς να φτάσεις την σκόνη παντού, αφού το ενσωματωμένο εξάρτημα στον σωλήνα για ξεσκόνισμα και γωνίες απελευθερώνεται με ένα κλικ!

dyson σκούπα

Tα 2 “πέλματα” της επιτυχίας

Με την σκούπα Dyson Gen5 HEPA έμαθα πόσο σημαντικό είναι το πέλμα της συσκευής στην καθαριότητα. Και εδώ μιλάμε για 2 πέλματα! Το επανασχεδιασμένο φωτιζόμενο πέλμα Fluffy Optic, που κάνει ορατή τη διπλάσια ποσότητα αόρατης σκόνης σε σκληρά δάπεδα και παρκέ και το Digital Motorbar με τεχνολογία DLS, που παρακολουθεί την αντίσταση της κεφαλής καθαρισμού και προσαρμόζει ανάλογα την ισχύ απορρόφησης, ενώ με την τεχνολογία de-tangle ξεμπερδεύει τις τρίχες και τις οδηγεί στον κάδο χωρίς να μπερδεύονται στη ράβδο.

έξυπνη σκούπα

Η σκούπα HEPA της Dyson θα κάνει όλη την βρόμικη δουλειά και θα με βγάλει ασπροπρόσωπη για άλλη μία φορά, που έκανα τη σωστή επιλογή!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor.

Info

damkalidis.gr

Tηλ. 210 9410888