Χριστουγεννιάτικα Έλατα: Αγαπημένοι celebrities μας δείχνουν τα στολισμένα σπίτια τους λίγο πριν τελειώσουν οι γιορτές

Τούνη, Μενεγάκη, Φουρέιρα, Καράβας, Οικονομάκου και άλλοι...

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Unsplash
Unsplash

Σε λίγες μέρες αποχαιρετάμε και επίσημα το 2023, μία χρονιά, η οποία είχε και τις ευκολίες, αλλά και τις δυσκολίες της. Ωστόσο, οι ημέρες των γιορτών, και ιδιαίτερα αυτές των Χριστουγέννων, αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για ανάπαυλα, ξεγνοιασιά και ξεκούραση.

Σε όλο αυτό έρχεται να ενισχυθεί και το Christmas mood, ή αλλιώς η χριστουγεννιάτικη διάθεση, την οποία μας αποπνέουν, οι στολισμένοι δρόμοι της Αθήνας, αλλά και των υπόλοιπων περιοχών της Ελλάδας. Ακόμα και τα τηλεοπτικά πλατό των περισσότερων εκπομπών, έχουν "φορέσει" τα γιορτινά τους (δείτε εδώ το στολισμένο πλατό της εκπομπής "Super Κατερίνα").

Έτσι, λοιπόν και οι αγαπημένοι μας celebrities αποφάσισαν να μας δείξουν, πώς επέλεξαν να στολίσουν τα ελατά του μεν, και τα σπίτια τους δε, λίγες μέρες πριν τα ξεστολίσουν, και επιστέψουν στην καθημερινότητα, αναμεσά τους είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φουρέιρα, ο Παντελής Τουτουντζής και πολλοί άλλοι.

Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα των επωνύμων

Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος

Το έλατο, που στόλισε η αγαπημένη παρουσιάστρια, φέτος για την εορτή των Χριστουγέννων, με την οικογένειά της είναι πράγματι υπερπαραγωγή. Έχει πάνω του πολλά στολίδια, τόσο πάνω στα κλαδιά του ίδιου του δέντρου, αλλά και κάτω από αυτό, ενώ είναι γεμάτο και με πάρα πολλά φωτάκια.

Εκείνη κάθισε με casual outfit στο πάτωμα της οικείας της, μπροστά από το δέντρο και φωτογραφήθηκε χαλαρή και χαμογελαστή, όπως φαίνεται στην εικόνα, που ανάρτησε στον προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα έγραψε, «Καλά Χριστούγεννα!».


Παντελής Τουτουντζής

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο makeup artist, θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για το θέμα των Ομόφυλων ζευγαριών και το επικείμενο νομοσχέδιο. Το έλατο της οικογένειάς του έχει πολύ φουντωτά και είναι γεμάτο στολίδια στις αποχρώσεις του λευκού και του χρυσού. Η εικόνα, που επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, δείχνει εκείνον και το σύντροφό του μπροστά από το δέντρο αγκαλιά με τα παιδιά τους. Ενώ στη λεζάντα έγραψε, «Καλά Χριστούγεννα
Αγάπη ανεμπόδιστη και άνευ όρων!!!!!!!!
»


Αθηνά Οικονομάκου και του Φίλιππος Μιχόπουλος

Το ζευγάρι επέλεξε να στολίσει το σπίτι του με ένα πολύ φουντωτό δέντρο, το οποίο στόλισαν με μπάλες και στολίδια, όπως λούτρινους χιονανθρώπους. Αυτό, όμως που σίγουρα μας έκλεψε τις εντυπώσεις, πέρα από το λευκοντυμένο Άγιο Βασίλη, που έχουν τοποθετήσει μπροστά από αυτό, είναι το λευκό αστέρι τους, το οποίο έχει γραμμένα πάνω του τα ονόματα των αγαπημένων τους παιδιών.

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε με του διαδικτυακούς της φίλους, μία φωτογραφία, με εκείνη να κάθεται με casual outfit μπροστά από κατάλευκο έλατο του σπιτιού της, κρατώντας ένα χρυσό δώρο και χαμογελώντας στην κάμερα.


Γιώργος Καράβας και της Ραφαέλα Ψαρρού

Είναι απλώς υπερπαραγωγή αυτό το δέντρο. Το ζευγάρι επέλεξε, αντί να στολίσει με πολλές μπάλες το δέντρο του, να το γεμίσει με καλικάντζαρους, και όχι μόνο ολόκληρα κουκλάκια ή μινιατούρες, αλλά με τα παπούτσια τους και μόνο. Ταυτόχρονα, γύρω από το δέντρο, το οποίο έχει κυρίως αποχρώσεις λευκού, πράσινου και κοκκινου χρώματος, υπάρχουν ήρωες - "Καρυοθράυστες", από το γνωστό παραμύθι, αλλά και τάρανδοι.

Φωτεινή Αθερίδου

Η δημοφιλής ηθοποιός στόλισε το δικό της δέντρο για τις ημέρες των εορτών παρέα με το γιο της, Θοδωρή, με πολύ cozy διάθεση. Είναι γεμάτο με υφασμάτινα κοσμήματα, και είναι χαμηλό, κάτι που διευκόλυνε και το παιδί της να τη βοηθήσει. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε όλη τη διαδικασία, ενώ την παράσταση κλέβει στο τέλος σε ένα πλάνο, ο μικρότερος γιος της.

«Καλές γιορτές να έχουμε !!! Εμείς στολίσαμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλής Παύλου

Το στολισμό και τη διαδικασία της επιλογής τους να πουν σε μία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, έκανε γνωστό το αγαπημένο ζευγάρι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μέσω κοινής τους δημοσίευσης, αλλά και μέσα από διάφορα video story. Παράλληλα, μας έδειξαν, τη μικρή Μελίτα να βάζει το αστέρι στο δέντρο.

Ιωάννα Τούνη στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη

Η αγαπημένη influencer, Ιωάννα Τούνη, και το γνωστό μοντέλο, Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Πάρη, καρπό του ερωτά τους. Το ζευγάρι περνάει πολύ χρόνο μαζί και επενδύει σε πολλές όμορφες στιγμές για την οικογένειά τους. Ωστόσο, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων τυχαίνει να χωρίζονται αρκετά συχνά. Εκείνος έχει ως βάση την Αθήνα, αφού εμφανίζεται "Οδός Ζαρίφη 2", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και εκείνη πηγαινοέρχεται μεταξύ της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, λόγω του καταστήματος που διαθέτει εκεί.

Αν και στο σπίτι τους στην Αθήνα, το ζευγάρι έχει στολίσει ένα άκρως εντυπωσιακό δέντρο (δείτε εδώ φωτογραφίες), παρόλα αυτά εκείνη ένιωθε την ανάγκη να στολίσει και στο σπίτι, που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. Την πόλη επισκέφθηκε πρόσφατα με το γιο της, λόγω υποχρεώσεων στα επαγγελματικά της. Το γεγονός, έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τη μορφή ενός video story.

Το δέντρο έχει πολλές χρυσές και λευκές μπάλες, ενώ παράλληλα τα κλαδιά του κοσμούν ποικίλα λευκά αστέρια. Γύρω από το δέντρο έβαλε, μάλιστα και πλαστική τζαμαρία, ώστε να προστατεύσει το παιδάκι της από οποιαδήποτε ατύχημα, αλλά και να μην το χαλάσει.