ΙΚΕΑ: Tα 5 must-have αντικείμενα μόνο με 27 ευρώ για να είναι το δωμάτιό σου girly

Ήρθε η ώρα να βάλεις κοριτσίστικες πινελιές στην κρεβατοκάμαρά σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Unsplash
Unsplash

Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου και το δωμάτιό σου ο δικός σου "παράδεισος". Το γυναικείο υπνοδωμάτιο δεν είναι απλώς ένας χώρος για ύπνο και χαλάρωση, είναι ο προσωπικός σου χώρος έκφρασης και φαντασίας, όπου κάθε στοιχείο έχει επιλεχθεί προσεκτικά από σένα για να αντανακλά τη μοναδική προσωπικότητά σου.

Τώρα που μπήκε η άνοιξη, λοιπόν, είναι η καλύτερη ευκαιρία για να κάνεις μια ανανέωση, ακολουθώντας το πιο... κοριτσίστικο ένστικτό σου και λαμβάνοντας βοήθεια και ιδέες από τα ΙΚΕΑ, μέσα από 5 must-have αντικείμενα, που θα κάνουν το δωμάτιό σου πιο girly από ποτέ.

Και μην νομίζεις πως θα σταθείς μόνο στα ροζ χρώματα και στα ρομαντικά διακοσμητικά, αφού μπορείς εύκολα να προσεγγίσεις το girly στυλ με στοχευμένες λεπτομερέρεις στη διακόσμηση, πέρα από τις Barbie ή τις τσιχλόφουσκες!

Τσέκαρε, λοιπόν, 5 must-have αντικείμενα από το ΙΚΕΑ μόνο με 27 ευρώ για να δημιουργήσεις το πιο όμορφο girly δωμάτιο, όπου θα χαίρεσαι να περνάς μοναδικές στιγμές και φυσικά... να ζεις μέσα του!

5 must-have αντικείμενα από το ΙΚΕΑ για το "απόλυτο" γυναικείο δωμάτιο

Με μια ανανεωμένη συλλογή και 5 must-have αντικείμενα, τα IKEA θα σε βοηθήσουν να διακοσμήσεις την κρεβατοκάμαρά σου με τον πιο girly τρόπο, που είναι "φρέσκος" και μοδάτος, ενώ θα σου ανεβάσει κιόλας αυτόματα τη διάθεση. Θέλεις τίποτα καλύτερο;

πόστερ

Πόστερ, €7,99 - Θα το βρεις εδώ

ροζ σεντόνια

Σεντόνι με λάστιχο, €9,99 - Θα το βρεις εδώ

διακοσμητικό μαξιλάρι

Κάλυμμα μαξιλαριού , €4,99 - Θα το βρεις εδώ

αρωματικό κερί

Αρωματικό κερί, €1,99 - Θα το βρεις εδώ

τεχνητό λουλούδι

Τεχνητό λουλούδι, €1,19 - Θα το βρεις εδώ

Highlight: Για να αποπνέει η κρεβατοκάμαρά σου girly αέρα, δεν χρειάζονται και πολλές παρεμβάσεις αλλά ούτε και να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Με μόλις 27 ευρώ θα προσθέσεις μερικές girly πινελιές, χωρίς να κάνεις μεγάλες παρεμβάσεις στον χώρο, μέσα από υφάσματα και διακοσμητικά, που θα δημιουργήσουν ένα κοριτσίστικο περιβάλλον, απόλυτα εναρμονισμένο με τη γυναικεία σου φύση.