"Βόμβα" στο Power Of Love! Δεν έχει μόνο ένα παιδί ο Δώρος! Οι δύο γυναίκες και το μεγάλο ψέμα της παραγωγής!

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες του "Power Of Love" έχουν ταράξει την καθημερινότητα μας και ξεκολλήσαμε λίγο βρε παιδί μου από το "πολύ Survivor".

Ποια είμαι εγώ λοιπόν που δεν θα ασχοληθώ με το ριάλιτι αγαπούλας και όλους τους αγαπούλες-αγαπουλίτσες που μπήκαν μέσα σε αυτό! Αλλά πάμε τώρα σοβαρά στο θέμα μας...Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Power Of Love: Το μυστικό που δεν ξέρετε! Έτσι έμαθαν τα κορίτσια για το παιδί του Δώρου!

Τις τελευταίες ημέρες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ένας συγκεκριμένος παίκτης! Μετά την αιώνια 19χρονη Αθηνά, στο επίκεντρο έρχεται ο Δώρος Παναγίδης και η προσωπική του ζωή που δεν γνωρίζαμε!

Η αλήθεια είναι πως είναι δικαίωμα καθενός να μην θέλει να μιλάει ανοιχτά γι'αυτό, ή να μην θέλει ο κόσμος να μαθαίνει πτυχές της ζωής του!! Στην δημοσιότητα λοιπόν ήρθε το παιδάκι που έχει ο Δώρος, με την πανέμορφη Νάταλι Κάντερ... ένα γλυκό κοριτσάκι... αλλά δεν έχει μόνο ένα παιδί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr...

Το κοριτσάκι αυτό που είδατε μόλις στην φωτογραφία, είναι το δεύτερο παιδάκι του! Ο Δώρος, έχει άλλο ένα αγοράκι με την Έλενα η οποία είναι επίσης από την Κύπρο και είχαν μαζί σχέση πριν την Νάταλι!..

Το αγοράκι στην φωτογραφία είναι ο γιος του...

Ο Δώρος δεν έχει μόνο ένα παιδάκι,έχει δύο ...ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι τα οποία βέβαια όπως είδατε και στο επεισόδιο του Power Of Love δεν τα αποκάλυψε προκαλώντας την αντίδραση των κοριτσιών του σπιτιού γιατί το έκρυψε.

Βέβαια, όταν αφορά μικρά παιδιά, οι γονείς ξέρουν καλύτερα πότε να τα αναφέρουν και πότε όχι... όπως είπε και ο ίδιος, θα είχε τον λόγο του που δεν το έκανε! Ο Δώρος είναι ένα παιδί που δείχνει με ειλικρίνεια το πρόσωπο του, επομένως εκείνος ήξερε καλύτερα πως θα το χειριζόταν το συγκεκριμένο προσωπικό θέμα του.

Δείτε ακόμη: Power Of Love: Ο "άτακτος" Δώρος και τα γλωσσόφιλα με την...

Με ανθρώπους από την Κύπρο που επικοινώνησε το Youweekly.gr, όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μπορεί κάποιοι να θέλουν να τον "στοχοποιήσουν" με αυτό το αθώο μυστικό, όμως αυτό δεν είναι έντιμο! Οι γονείς πάντα γνωρίζουν καλύτερα πως θα χειριστούν τα οικογενειακά τους ζητήματα, οπότε στην συγκεκριμένη περίπτωση έκανε πολύ καλά ο Δώρος, αν θεώρησε πως έτσι θα προστατέψει τα αγγελούδια του!

Φυσικά, μετά την θύελλα αντιδράσεων και από τους οικείους του αλλά και από το κοινό για την στάση που κράτησε ως προς τα παιδιά , έκανε μία ανάρτηση ο ίδιος και ξεσπούσε στο κείμενο για όσους τον κατηγόρησαν που το έκρυψε (Δείτε εδώ τι έγραψε).

Και πάμε στο θέμα μας... Η παραγωγή του Power Of Love ήξερε από την αρχή πως ο Δώρος έχει παιδιά... το ίδιο και η Μαρία Μπακοδήμου... δεν ήταν κάτι που το έμαθαν εκείνη την στιγμή! Το είχε δηλώσει αυτό! Και μάλιστα...εδώ κρατηθείτε... οι περισσότεροι παίκτες που είναι μέσα στο παιχνίδι ΔΕΝ δήλωσαν συμμετοχή αλλά η παραγωγή επικοινώνησε με αυτούς για να συμμετάσχουν, κρίνοντας ποιοι μπορεί να κάνουν "πικ" στον κόσμο! Άρα εξ αρχής ήξεραν για την προσωπική κατάσταση του Δώρου, απλώς ο ίδιος ήθελε τον χρόνο του για το πως θα το αποκαλύψει στην όποια κοπέλα είναι στο πλευρό του.

Οπότε κακώς έκαναν τόσο ντόρο και φασαρία, για κάτι που όλοι γνώριζαν παρασκηνιακά στο Power Of Love.