Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Στα τσακίδια!» - «Χολή» και για την Σπυριδούλα

Αιχμηρές ατάκες για τoν Χαράλαμπο

Μaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Στα τσακίδια!» - «Χολή» και για την Σπυριδούλα

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/3) στο Master Chef είδαμε την αποχώρηση του Χαράλαμπου, ο οποίος είχε γίνει viral με την ατάκα «εν κουλί» στον Παντελή.

Ο Κύπριος αποτελεί παρελθόν από τον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR και το twitter έριξε καυστικά σχόλια, ενώ από το στόχαστρο δεν ξέφυγε και η Σπυριδούλα. Διαβάστε παρακάτω...

Πολλά ήταν τα σχόλια στο twitter για το Master Chef και την αποχώρηση του Χαράλαμπου, καθώς ο πρώην παίκτης είχε αποκτήσει εχθρούς και φίλους από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

«Να πω την αλήθεια μου λυπήθηκα τον Χαράλαμπο χθες, τίποτα δεν του πήγε καλά μέχρι που τον ρώτησα για την τελική τριάδα και είπε για νικήτρια την Σπυριδούλα, εκεί τον ξανασιχάθηκα», ανέφερε ένα tweet.

Παράλληλα ούτε η Σπυριδούλα ξέφυγε από το κοινό με αιχμηρά σχόλια! «Αν γίνει πυρηνικό ολοκαύτωμα, θα επιβιώσουν μόνο οι κατσαρίδες και η Σπυριδούλα (η Κατσαριδούλα)».

Δείτε τα tweet

Μaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Χολή» και για την ΣπυριδούλαΜaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Χολή» και για την ΣπυριδούλαΜaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Χολή» και για την ΣπυριδούλαΜaster Chef: Το twitter δίκασε τον Χαράλαμπο - «Χολή» και για την Σπυριδούλα

Master Chef: Ο Χαράλαμπος έστειλε γράμμα στον Παντελή για το «Εν Κουλί» - «Η κόντρα συνεχίζεται...» (βίντεο)

O Xαράλαμπος αποχώρησε από το Master Chef και στο γράμμα του αποχαιρετισμού είχε ειδική αναφορά στον Παντελή, μετά και τον τσακωμό τους με το «Εν Κουλί»!

Ο Κύπριος παρά την αποτυχία του στη δοκιμασία είχε όρεξη για χιούμορ.

Ο Χαράλαμπος, λοιπόν, άφησε το γράμμα της αποχώρησης στην Σπυριδούλα και ο Σταμάτης το διάβασε.

Εκεί ο Πάμπος είχε κάνει αναφορά στον Παντελή και την κόντρα που είχε ξεσπάσει με το επικό «Εν Κουλί»!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Παντέλο είσαι δύναμη, είσαι τρέλα με το γιουκαλίλι και μια χορδή μας είχες όλη μέρα. Δεν σου κρατάω κακία, ούτε θέλω να έχω έχθρες μεταξύ μας. Η κόντρα συνεχίζεται και εκτός...».

Share