#MasterChefGR": Γλέντι στο Twitter! "-Το mail μου είναι προικισμένος -Και το nick name σου? -ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ"

Τρελό γέλιο!

 #MasterChefGR

Τρελό γλέντι έπεσε στο Twitter στο hashtag #MasterChefgr με τους χρήστες να δίνουν «πόνο». Ένα από αυτά έγραφε "-Το mail μου είναι προικισμένος -Και το nick name σου? -ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ».

Οι στιγμές και στο χθεσινό επεισόδιο χάρισαν άφθονο γέλιο, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν ρεσιτάλ και με αρκετούς να κλέβουν την παράσταση.

Τα "μαργαριτάρια" έπεσαν το ένα μετά το άλλο και προσέφεραν στιγμές απόλαυσης.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets!

Έχετε μάθει ποιο είναι το πρόσωπο κλειδί που θα μπει στο Master Chef και θα φέρει τα πάνω κάτω;

#Masterchefgr: «Ο νικητής θα μοιραστεί το έπαθλο με την Κάτια»! Το Twitter πήρε ήδη φωτιά!

Ακόμα δεν άρχισε το Master Chef και το Twitter πήρε ήδη φωτιά! Με το hashtag #masterchefgr, οι ατάκες πέφτουν η μία μετά την άλλη και σχολιάζουν τα πάντα! «Ο νικητής θα μοιραστεί το έπαθλο με την Κάτια»!

Δύο διαγωνιζόμενους έχει προλάβει να δείξει η εκπομπή μέχρι στιγμής, ωστόσο φαίνεται πως το Twitter δεν ήθελε και πολύ για να πιάσει "δουλειά"!

Τα "μαργαριτάρια" έπεσαν το ένα μετά το άλλο και προσέφεραν άφθονες στιγμές γέλιου!

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets!

Στο μεταξύ είδατε τον πρώτο κούκλο παίκτη που απέρριψαν οι κριτές του Master Chef;

Master Chef: Άρχισαν τα όργανα! Του έπεσε το κρέας κάτω και...

Καλά καλά δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το Master Chef και ήδη άρχισαν τα όργανα! Πήγε μπροστά τους κριτές αυτός ο διαγωνιζόμενος και του έπεσε το κρέας!

Οι κριτές του Master Chef είναι εξαιρετικά αυστηροί στα θέματα υγιεινής, και αυτό το έχουν κάνει ξεκάθαρο ήδη από τις προηγούμενες σεζόν.

Έτσι δε θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν όταν ένας διαγωνιζόμενος τους εξήγησε πως το κρέας που θα έβαζε στο πιάτο του έπεσε κάτω.

Ενώ ζήτησε να δοκιμάσουν οι κριτές, μιας και όπως είπε ξέπλυνε το κρέας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος του ζήτησε να συνεχίσει με το πιάτο του χωρίς να βάλει μέσα το κρέας.