MasterChef twitter: Πάρτι με τον Σταύρο "Είσαι ο χλαπάτσας της καρδιάς μας"

Πήρε "φωτιά" από σχόλια!

MasterChef twitter: Πάρτι με τον Σταύρο

Τρελό γλέντι έπεσε στο Twitter στο hashtag #MasterChefgr με τους χρήστες να δίνουν «πόνο». Ο Σταύρος έγινε ο πιο "μισητός" παίκτες με το δημοφιλές μέσο να τον χαρακτηρίζει ως "ο χλαπάτσας της καρδιάς μας" από την γνωστή σειρά του ΑΝΤ1.

Οι στιγμές και στο χθεσινό επεισόδιο χάρισαν άφθονο γέλιο, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν ρεσιτάλ και με αρκετούς να κλέβουν την παράσταση.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets! Δείτε εντωμεταξύ και γιατί οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο παίκτη

#MasterChefGR": Γλέντι στο Twitter! "-Το mail μου είναι προικισμένος -Και το nick name σου? -ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ"

Τρελό γλέντι έπεσε στο Twitter στο hashtag #MasterChefgr με τους χρήστες να δίνουν «πόνο». Ένα από αυτά έγραφε "-Το mail μου είναι προικισμένος -Και το nick name σου? -ΙΑΣΟ ΚΟΚΛΑ».

Οι στιγμές και στο χθεσινό επεισόδιο χάρισαν άφθονο γέλιο, με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν ρεσιτάλ και με αρκετούς να κλέβουν την παράσταση.

Τα "μαργαριτάρια" έπεσαν το ένα μετά το άλλο και προσέφεραν στιγμές απόλαυσης.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets!

MasterChef: Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση! Ποια παίκτρια πήρε την θέση της;

Πρώτο επεισόδιο από το σπίτι του MasterChef και είχαμε ήδη την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση. Ποια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε και ποια παίκτρια μπήκε ξανά στο παιχνίδι ενώ είχε κοπεί στην φάση των bootcamps;

Όπως είχε γίνει γνωστό μια παίκτρια θα αποχωρούσε από το παιχνίδι λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων έτσι κάποια άλλη θα έπαιρνε την θέση της.

Όπως σας είχαμε γράψει αυτή η παίκτρια ήταν η Σεμίνα. Η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής στο επεισόδιο της Δευτέρας έδωσε την ποδιά της και είπε πως αποχωρεί για κάποιους προσωπικούς αλλά πολύ σοβαρούς λόγους.

Την θέση της στο παιχνίδι πήρε η Φωτεινή.