Κορωνοϊός: O Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε την "αλήθεια" για τον ιό και προκάλεσε πανικό στο Twitter

Χαμός με την ανάρτηση του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: O Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε την

O Σταμάτης Κραουνάκης έγραψε την "αλήθεια" για τον Κορωνοϊό και προκάλεσε πανικό στο Twitter. Τι έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και λίγες ώρες αργότερα το "κατέβασε";

Χαμός έχει προκληθεί στα social media με την ανάρτηση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Στάματη Κραουνάκη για τον κορωνοϊό, η οποία λίγες ώρες αργότερα «κατέβηκε» από το διαδίκτυο.

Ο καλλιτέχνης, συμβούλευε τον κόσμο να αντισταθεί στην παραπληροφόρηση και υποδείκνυε την προληπτική χρήση πρόπολης.

«Θα το γράψω με κεφαλαία και να με συμπαθάτε, ο κορωνοβάιρους είναι ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών. Κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία. Τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες. Στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους. Το εμβόλιο υπάρχει, προυπήρξε του ιού. Η πρωτείνη αυτή είναι ανίατη. Δείτε και τα επίσημα στατιστικά για το πόσοι νόσησαν και πόσοι πέθαναν παγκοσμίως

Πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις. Το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχθεί ο στόχος. Συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη. Κλείστε την τηλεόραση κι ανοίξτε τα παράθυρα. Η πρόπολη είναι σοβαρό γιατρικό, με πρόπολη πασαλείβουν οι μέλισσες το πτώμα της νεκρής μέλισσας μέσα στην κυψέλη για πλήρη αντισηψία. Οφείλουμε όσοι είμαστε νουνεχείς να αντισταθούμε στη διασπορά πανικού και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά σαν άνθρωποι.

Ό,τι μαθαίνω σας το δίνω. Τα φιλιά μου με ζέση. Αντιστεκόμαστε στην παραπληροφόρηση. Μας στρέφουν το βλέμμα αλλού για να ξεπουλήσουν και τα ελάχιστα που μείναν όρθια. Είναι Άνοιξη».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση του προκάλεσε χαμό στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες να κάνουν λόγο για θεωρίες συνωμοσίας, ενώ κάποιοι τον συνέκριναν με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τις αλοιφές που πουλάει κατά του κορωνοϊού.

Δείτε τα επικά σχόλια για την ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη