«Άγριο» κράξιμο για την Νίκη Κεραμέως στο twitter - «Έχουν περάσει άχρηστοι από το Υπουργείο αλλά βαρέσαμε limit up»

Χαμός με την Υπουργό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Άγριο» κράξιμο για την Νίκη Κεραμέως στο twitter - «Έχουν περάσει άχρηστοι από το Υπουργείο αλλά βαρέσαμε limit up»

Σήμερα είναι η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της Νίκης Κεραμέως για το άνοιγμα των σχολείων, και η Νίκη Κεραμέως, "τρώει" άγριο κράξιμο από τώρα στο twitter για τις ανακοινώσεις που πρόκειται να κάνει, με μερικούς μάλιστα να σχολιάζουν πως μπορεί μέχρι τώρα να έχουν περάσει πολλοί άχρηστοι από το Υπουργείο Παιδείας, ωστόσο τώρα "βαρέσαμε" το limit up!

Με ανυπομονησία περιμένουν σήμερα όλοι τις ανακοινώσεις που θα κάνει η Υπουργός Παιδείας, ειδικά από χθες που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το άνοιγμα των λυκείων και των γυμνασίων.

Το twitter δείχνει να είναι εξαγριωμένο με το πλάνο που έχει στο μυαλό της η Νίκη Κεραμέως, και το δείχνει με τον δικό του μοναδικό και πολύ έντονο τρόπο.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως αν τα σχολεία ανοίξουν, δεν έχουν σκοπό να στείλουν τα παιδιά τους προκειμένου να μην κολλήσουν κορωνοϊό, ωστόσο όλα θα φανούν σήμερα το απόγευμα στη συνέντευξη τύπου.

Δείτε μερικά από τα tweets που σχολιάζουν αρνητικά την Νίκη Κεραμέως:

Ποια είναι η Νίκη Κεραμέως που μπήκε στο στόχαστρο του Twitter

Η Νίκη Κεραμέως (Θεσσαλονίκη, 18 Ιουλίου 1980) είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός. Είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει νομική στη Σορβόννη και στο Χάρβαρντ και εργάζεται ως δικηγόρος.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου της Νέας Υόρκης και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Εξελέγη βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2015. Ήταν μέλος στην Ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων και στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής.