Γλέντι στο twitter για το MasterChef - «Μαριάννα, μυρίζει κάτι καμμένο; Τα εγκεφαλικά σου κύτταρα είναι»

Θα κλάψετε από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γλέντι στο twitter για το MasterChef - «Μαριάννα, μυρίζει κάτι καμμένο; Τα εγκεφαλικά σου κύτταρα είναι»

Γλέντι στο twitter για το MasterChef. «Μαριάννα, μυρίζει κάτι καμμένο; Τα εγκεφαλικά σου κύτταρα είναι» είναι ένα από τα σχόλια που διαβάσαμε, ανάμεσα σε αυτά που έχουν γράψει οι χρήστες για το ριάλιτι μαγειρικής και τους παίκτες του.

Η κόκκινη ομάδα που έφερε και την πιο αδύναμη προσπάθεια στην ομαδική του MasterChef 4 είναι εκείνη που τελικά θα κληθεί να βγάλει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, τέσσερις υποψήφιοι στα μαύρα μπροστά στους κριτές. Ο Σταύρος, ο Σταυρής, ο Γιώργος και ο Κώστας, μια από τις πιο δυνατές τετράδες, που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση στον φετινό διαγωνισμό. Κάποιοι από τους τέσσερις θεωρούνται από εκείνους, που θα μπορούσαν ιδανικά να βρεθούν μια ανάσα πριν τον τελικό του MasterChef 4. Δείτε εδώ και όλα τα facts για τον Κώστα

Οι υποψήφιοι μπήκαν στην κουζίνα και το twitter «έδωσε» τα ρέστα του με τα σχόλια. Δείτε εδώ τα καλύτερα:

Ποιοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για το MasterChef. Τρεις παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να μείνουν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής και να εξασφαλίσουν μια θέση που μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στον τελικό.

Δοκιμασία αποχώρησης σήμερα και κάποιοι πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να μείνουν στο παιχνίδι. Η κόκκινη ομάδα που έφερε και την πιο αδύναμη προσπάθεια στην ομαδική του MasterChef 4 είναι εκείνη που τελικά θα κληθεί να βγάλει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι παίκτες δοκιμάστηκαν σε κάποιες μαγειρικές δοκιμασίες και έτσι βγήκαν οι υποψήφιοι που θα παλέψουν σήμερα για την παραμονή τους.

Αυτοί που είναι υποψήφιοι, είναι ο Σταυρής, ο Γιώργος και ο Κώστας.