Πάρτι στο twitter με το MasterChef: «Ντέμη φεύγοντας εκτός από το πουκάμισο & τα σαλαμια πάρε και τον Διονύση»

Χαμός από τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Πάρτι στο twitter με το MasterChef: «Ντέμη φεύγοντας εκτός από το πουκάμισο & τα σαλαμια πάρε και τον Διονύση»

Πάρτι στο twitter με το MasterChef. «Ντέμη φεύγοντας εκτός από το πουκάμισο, τα σαλαμια πάρε και τον Διονύση», ήταν μερικά από τα σχόλια που είδαμε στα social media για τον πανικό που έχει επικρατήσει στο παιχνίδι.

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο με πολλές εντάσεις, αφού ο Γιώργος που είναι κάτοχος της κάρτας ασυλίας τελικά διάλεξε να σώσει την Μαρία.

Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Τζον ψηφίζει την Κατερίνα λέγοντάς της ότι πιστεύει πως αν δεν ήταν ο Δημήτρης δε θα είχε βγάλει καν καλό πιάτο, μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

Και υποψήφιοι καταλήγουν ο Τζον με την Ντέμη. Στο Twitter επικράτησε χαμός και εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια.

Δείτε τα:

Πριν τον χαμό στο Twitter απίστευτοι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν μεταξύ Διονύση και Γιώργου

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Διονύση στο MasterChef λέγοντας στον Γιώργο «είσαι καραγκιόζης». Στο σημερινό επεισόδιο γίνεται χαμός, με τους παίκτες να έχουν δώσει ρεσιτάλ, με τις εντάσεις που βλέπουμε.

Οι εντάσεις στο MasterChef δεν έλειψαν ούτε σήμερα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης.

Ο Γιώργος ήθελε να βοηθήσει την Ντέμη που είναι υποψήφια και έδινε την δική της μαγειρική “μάχη” κάτω, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία βοήθεια, μόνο από τη Μαριάννα.

«Ντέμη, καθάρισε λίγο τον πάγκο σου, όταν έχεις χρόνο, γιατί έχεις πολλά να κάνεις ακόμα», είπε ο Γιώργος στη Ντέμη και ο Διονύσης εξερράγη γιατί πριν ο Γιώργος είχε δώσει την κάρτα ασυλίας στην Μαρία.

Η ένταση ξεκίνησε με τον Διονύση να αποκαλεί τον Γιώργο ακόμα και «καραγκιόζη».