The Booth: To Twitter "προσκυνά" τον Γιώργο Τσαλίκη

Απίστευτες ατάκες για το ξέσπασμά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Booth: To Twitter

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής The Booth, και ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να τον κάνει πραγματικά έξαλλο και να ξεσπάσει. Το Twitter, παρακολούθησε με προσοχή όσα είπε ο τραγουδιστής και τον "προσκύνησε"!

Το τηλεφώνημα ενός τηλεθεατής έβγαλε εκτός εαυτού τις παρουσιάστριες της εκπομπής και μαζί τους τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος από τη μεριά του θέλησε να στείλει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα στον άνδρα που τηλεφώνησε.

Το Twitter είδε πολύ θετικά την παρέμβαση αυτή του τραγουδιστή και έτσι τα σχόλια ήταν απλά αποθεωτικά!

Μιας και είπαμε ωστόσο για το The Booth, δείτε εδώ τι αλλαγές πρόκειται να φέρει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Τι συνέβη στο The Booth που έκανε τον Γιώργο Τσαλίκη να ξεσπάσει

Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο The Booth και σε ένα τηλεφώνημα δεν άντεξε, και βγήκε εκτός εαυτού. Ο τραγουδιστής μάλιστα δε δίστασε να αποκαλέσει τον τηλεθεατή που τηλεφώνησε, «καραγκιόζη» ενώ έξαλλη έγινε και η Σοφία Μουτίδου.

Ο 25χρονος Πυγμαλίων έχει ένα πρόβλημα με μία κοπέλα. Δεν έχουν ακριβώς σχέση, γνωρίζονται εδώ και έναν χρόνο, εκείνος θεωρεί ότι τον εκμεταλλεύεται και τον θέλει μόνο για τα Σαββατοκύριακα. Θεωρεί ότι πρέπει να την συνετίσει χειροδικώντας για να κάνει αυτό που θέλει αυτός.

Μιλώντας άκομψα για το εν λόγω κορίτσι, ο 25χρονος αστυνομικός δεν δίστασε να δηλώσει ότι χρησιμοποιεί και τη μέθοδο της «αναγκαίας βίας» κάνοντας έξαλλη, αρχικά, τη Σοφία Μουτίδου, η οποία άλλαξε ύφος, ανέβασε το τόνο της φωνής της και πρότεινε στον 25χρονο να ζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε απότομα τη γραμμή μετά την αδιανόητη αποκάλυψη του Πυγμαλίωνα, ότι χτυπάει τη σύντροφό του και ξέσπασε. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Τσαλίκης ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει τον συγκεκριμένο τηλεθεατή καραγκιόζη.

Μάλιστα, η ηθοποιός προσέθεσε πως δεν πειράζει αν είναι τελικά τρολ το τηλεφώνημα, μιας και του τα είπαν για όλους τους «Πυγμαλίωνες» της γής που σηκώνουν χέρι στις γυναίκες τους.