Στην υγειά μας: Το Twitter "έκραξε" τον Παπαδόπουλο - "Μας ζάλισες να μείνουμε σπίτι, για να χορεύεις"

Έδωσαν πόνο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στην υγειά μας: Το Twitter

Το χθεσινό επεισόδιο του Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά έφερε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter αφού πλήθος κόσμου βρισκόταν στην εκπομπή εν μέσω πανδημίας.

Εξοργίστηκαν οι τηλεθεατές της εκπομπής βλέποντας όλους τους καλεσμένους να χορεύουν αγκαλιασμένοι και να φιλιούνται, παρόλο που ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενημέρωσε πως έχουν κάνει όλοι rapid test.

Οι χρήστες του twitter εξοργίστηκαν με την στάση της εκπομπής - η οποία σκίζει σε νούμερα - και περισσότερο με το γεγονός πως στη πρώτη καραντίνα ο Σπύρος Παπαδόπουλος συμβούλευε την Ελλάδα να μείνει στο σπίτι ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς.

Δείτε τις αντιδράσεις του κοινού για το Στην υγειά μας

στην υγει μας παπαδοπουλος tiwtter
στην υγειασ μας παπαδοπουλος
στην υγεια μας

Μαντώ: Αρνήθηκε να πάει στο Στην Υγειά Μας - "Δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν"

Η τραγουδίστρια Μαντώ φανερά εκνευρισμένη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποκαλύπτοντας πως αρνήθηκε τη πρόταση του "Στην Υγειά Μας" όταν δεν δέχτηκαν να την πληρώσουν.

Η τραγουδίστρια δεν ανέφερε ξεκάθαρα το όνομα της εκπομπής αλλά την περιέγραψε με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβουν όλοι που αναφέρεται.

Συγκεκριμένα δήλωσε «Παρ’ όλη την απόφαση του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών να αμειβόμαστε για την συμμετοχή μας σε μουσικές εκπομπές, δεν τηρείται αυτό ούτε από τα τηλεοπτικά κανάλια, ούτε δυστυχώς από τους συναδέλφους!

Όχι λοιπόν, δεν θα με δείτε στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή που θα κάνει αφιέρωμα στα ’80s ’90s και κάθονται όλοι στη σειρά στο μακρύ τραπέζι, γιατί δεν δέχτηκαν να με πληρώσουν.Ουτε καν μια συμβολική αμοιβή. Ας πάνε λοιπον οι υπόλοιποι συνάδελφοι. Πάντοτε θα υπάρχουν άτομα προς εκμετάλλευση. Μόνο που έτσι δεν θα γίνει ποτέ καμία αλλαγή»