Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το twitter την καταδικάζει μετά το βίντεο για την «αξύριστη μασχάλη»

"Έτοιμος είμαι να ξυρίσω πόδι και να το στείλω στην Λατινοπούλου. Άντε με την κάθε μαλ@..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Το twitter την καταδικάζει μετά το βίντεο για την «αξύριστη μασχάλη»

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα με το βίντεο που πόσταρε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες μετά το body shaming στην Έλενα Παπαρίζου, μίλησε με άσχημο τρόπο για γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους χωρίς καμία ενοχή. Επί της ουσίας, αναφέρει πως κάθε γυναίκα που... δεν της μοιάζει, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας σχολίασαν αρνητικά τα όσα ανέφερε στο βίντεο κι εννοείται πως το θέμα έχει και συνέχεια.

Από το μεσημέρι της Τρίτης το όνομά της είναι πρώτο trend στην πλατφόρμα του Twitter με τους χρήστες να την καταδικάζουν!

Τα tweets για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Λατινοπούλου twitter

Λατινοπούλου ποια είναι

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικά και έχει πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. Είδε το φως της ζωής το 1991. Στη συμπρωτεύουσα μεγάλωσε και σπούδασε.

Η ίδια στο βιογραφικό της αναφέρει: «Το 1995, στην ηλικία των 4 ετών, ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αντισφαίριση». Η ίδια, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για μια δεκαετία και κατάφερε να κερδίζει πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο κα στο εξωτερικό.

Χρονολογία – ορόσημο στην αθλητική καριέρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ήταν όταν το 2006 κατάφερε να λάβει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης αθλήτριας για το έτος 2006-2007.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παράλληλα με τον αθλητισμό θέλησε να ολοκληρώσει τις σπουδές Νομικής. Έτσι το 2017 πήρε πτυχίο.

«Παράλληλα αποφάσισα να ανοίξω το 2013 Ακαδημία τένις με πρωταρχικό όραμα και στόχο να κάνω κι άλλους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και την αντισφαίριση» περιέγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στη συνέχεια, εργάστηκε το 2018 ως ραδιοφωνική παραγωγός ενώ αμέσως μετά μπήκε η ενασχόληση με τα κοινά στη ζωή της. Η ίδια γράφει στο βιογραφικό της σημείωμα: «Τον Φεβρουάριο του 2018 αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνει κάτι για να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα, για το λόγο αυτό ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece"».

Η ίδια επίσης έχει δηλώσει: «Αυτό ήταν και το τελευταίο βήμα πριν ανακοινωθώ ως Υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου το 2019.

Πλέον, οραματίζομαι μία Θεσσαλονίκη που θα βελτιώνεται διαρκώς, θα αλλάζει προς το καλύτερο, θα είναι κόμβος εμπορίου, τουρισμού και ανάπτυξης, με υγιείς επιχειρήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και υγιή ανταγωνισμό».