The Bachelor: "Κλάμα" στο Twitter με την Αθηνά - "26 ήσουν όταν η Κορομηλά έφερε τον Ρίκι Μάρτιν"

Η νέα Έλενα Μπάση! Χαμός με τα σχόλια για την ηλικία της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor:

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τρίτης (7/9) ο πολυαναμενόμενος νέος κύκλος του The Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά. Μια από τις παίκτριες που συζητήθηκε μάλιστα αρκετά ήταν η Αθηνά.

«Η Αθηνά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Έρχεται κατευθείαν από την Αμερική αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Θέλει να παντρευτεί Έλληνα! Λατρεύει τους ελληνικούς χορούς και θέλει ο σύντροφος της να ξέρει να χορεύει ζεϊμπέκικο και νησιώτικα. Έχει τεράστια αδυναμία στην ελληνική φέτα. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς φέτα! Πιστεύει πολύ στο Θεό και ονειρεύεται μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει! Θέλει ο Bachelor να έχει μπράτσα, καλή καρδιά και να μην είναι τσιγγούνης» ακούσαμε στην χθεσινή πρεμιέρα.

Μάλιστα, ως λάτρης της φέτας έφτιαξε μια και την έφερε στον Αλέξη, για να τον εντυπωσιάσει.

Ωστόσο, δεν ήταν αυτό που σχολίαστηκε από τους χρήστες του Twitter, αλλά η ηλικία της, μιας και δηλώνει 26 χρονών.

Το Twitter για ακόμη μια φορά πήρε κυριολεκτικά φωτιά και οι χρήστες έδωσαν ξανά ρεσιτάλ, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που την παρομοίασαν με την περσινή Έλενα Μπάση.

Μερικά πετυχημένα tweets για την Αθηνά του The Bachelor 2

«Παχυλοί» οι μισθοί των κοριτσιών του The Bachelor 2

Το The Bachelor 2 έκανε πρεμιέρα και αυτή τη φορά είναι σίγουρο πως τίποτα δε θα είναι το ίδιο αφού ο νέος εργένης είναι ο Αλέξης Παππάς. Τα κορίτσια έχουν έρθει πολύ αποφασισμένα και δε θα πέσουν καθόλου εύκολα.

Οι διαγωνιζόμενες είναι πολύ προετοιμασμένες για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι και μάλιστα, ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποια φαβορί.

Ο μισθός των κοριτσιών δεν είναι καθόλου αμελητέος μιας και πληρώνονται αδρά προκειμένου να βρεθούν στη βίλα και να δώσουν μάχη για μία θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η αμοιβή τους θα κυμαίνεται από 300 ευρώ την εβδομάδα δηλαδή 1.200 με 1.400 ευρώ το μήνα.