GNTM 4: "Όταν ο κομμωτής σου λέει σου πήρα μόνο την ψαλίδα" - Κλάμα στο Twitter με το makeover της Ραφαέλας

Ασύλληπτο το πριν και το μετά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 4:

Η στιγμή που όλοι περιμένουμε κάθε χρόνο έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης (5/10) παρακολουθήσαμε το makeover των παικτών στο GNTM 4 και σίγουρα τα ματάκια μας είδαν πολλά απρόοπτα, όπως και κάθε φορά. Ωστόσο, δεν περιμέναμε πως θα δούμε το πιο σοκαριστικό -και μάλλον και το χειρότερο- makeover στην ιστορία του ελληνικού GNTM.

Ο λόγος φυσικά για την Ραφαέλα. Η 19χρονη κοπέλα που εντυπωσίασε τους πάντες με τα ράστα της τόσο στην οντισιόν όσο και στο ID Catwalk. Η ίδια δήλωσε έτοιμη για οποιαδήποτε αλλαγή, που να ξέρε όμως τι την περιμένει.

Πράγματι, μόλις αντίκρυσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, έπαθε τεράστιο σοκ και δικαιολογημένα, μιας και της έκαναν ένα look που δεν ήταν σίγουρα εμπνευσμένο από το 2021.

«Τόσο χάλια είμαι;» ρώτησε τους συμπαίκτες της, ωστόσο εκείνοι προσπάθησαν να είναι όσο πιο διακριτικοί μπορούσαν, με τον Γιώργο Καράβα να της λέει χαρακτηριστικά: «Έχεις αλλάξει επίπεδο, είσαι ένα σύγχρονο κορίτσι, έχεις αλλάξει ρότα στον χώρο».

Το Twitter φυσικά και πήρε φωτιά κατά την διάρκεια του επεισοδίου και εννοείται πως οι περισσότεροι χρήστες δεν άφησαν ασχολίαστο το συγκεκριμένο makeover!

To makeover της Ραφαέλας

Μερικά πετυχημένα tweets για το makeover της Ραφαέλας στο GNTM 4

Ποια είναι η Ραφαέλα Ροδινού

Μεγαλωμένη στην Κρήτη, η 24χρονη Ραφαέλα είναι χορεύτρια και δασκάλα χορού με σπουδές στο «Lorentz Lyceum International School of Arts» της Ολλανδίας. Μια φωτογράφιση για ένα ξενοδοχείο στα 12 της, ήταν η αφορμή να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον φακό, ενώ στα 18 της διακρίθηκε σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αφού έκλεψε τα φώτα στις πασαρέλες και τα dance halls, η Ραφαέλα αποφάσισε να εισβάλλει χορευτικά στο GNTM 4, για να μας συστήσει την καλύτερη μοντελική εκδοχή της.

Το πείσμα και το ανταγωνιστικό πνεύμα της θεωρεί πως είναι το κλειδί για μια θέση στο σπίτι. Μακριά από την Κρήτη, θα της λείψει ο σκύλος της, οι δικοί της άνθρωποι, οι μαθητές της και το… άφθονο φαγητό.

Μotto: “Το πιο όμορφο ταξίδι είναι αυτό που δεν γνωρίζουμε τον προορισμό του”

GNTM 4 Ραφαέλα Ροδινού