Σασμός: "Πανικός" στο Twitter με το φιλί που έδωσε ο Μαθιός με την Βασιλική

«Αυτός είναι έρωτας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός:

Η νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός» φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να έχουν μείνει άφωνοι. Εξάλλου ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης τα λένε όλα.

Μέσα σε όλα οι χρήστες του Twitter "ξαναχτύπησαν" μιας και δεν αφήνουν τίποτα να αιωρείται. Μετά την δολοφονία του Στεφανή, ο Μαθιός έρχεται πιο κοντά με την Βασιλική… Ανοίγει την καρδιά του σε εκείνη, με την Βασιλική να μιλά ανοιχτά για τον φόβο και την αγωνία της για τη νέα της καθημερινότητα.

Στο αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Σασμού, ο Μαθιός βρήκε τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και έδωσαν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί!

Όπως ήταν επόμενο, στο Twitter επικράτησε πανικός! Οι χρήστες των social media περίμεναν πώς και πώς αυτή τη στιγμή και έλιωσαν κυριολεκτικά με την ερωτική εξομολόγηση του Μαθιού στην Βασιλική.

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter

Σασμός - Spoiler: «Η Σοφία αποκαλύπτει στην Στέλλα ότι ο Αστέρης είναι...»

«Η Σοφία Θα δυσκολευτεί πολύ, θα το συζητήσει με τον σύζυγό της και , αρχικά, θα αποφασίσουν να μην το πουν στην κόρη τους. Αλλά θα υπάρξει κάποιος έξτρα λόγος, πολύ σοβαρός, και θα το αποκαλύψει, τελικά, στην Στέλλα» απαντά κι αυτός ο λόγος είναι η εγκυμοσύνη της Στέλλας.

«Η Σοφία το σκέφτεται από δω, το σκέφτεται από κει, και θεωρεί ότι δεν πρέπει να είναι λόγος να κρατήσει το παιδί η κόρης της, το εάν θα τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Οπότε της λέει πάρε μία απόφαση, πάρτην μόνη σου, μην τρέφεις ελπίδες, ο Αστέρης έχει άλλη, κι εμείς θα είμαστε δίπλα σου» τονίζει, για να καταλήξει ότι: «Η Σοφία δεν είναι παρεμβατική, ούτε λειτουργεί κουτσομπολίστικα, ούτε θέλει να χαλάσει τη διάθεση της κόρης της, αλλά η Στέλλα καλείται να πάρει μία απόφαση ζωής».