DWTS: "Πάρτι" στο Twitter με την πρεμιέρα και τους "διάσημους" του σόου

"Τι κάνετε στην οικεία των προγόνων μας"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
DWTS:

Το πολυαναμενόμενο και φαντασμαγορικό DWTS έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (17/10) με την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή να καλωσορίζουν το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δύο λαμπεροί παρουσιαστές υποδέχτηκαν στο πλατό την κριτική επιτροπή αλλά κα τα 16 ζευγάρια που πρόκειται να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες (Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος).

Όπως ήταν αναμενόμενο, το μουσικό σόου έγινε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά νούμερο ένα trend στο Twitter, συγκεντρώνοντας χιλιάδες ξεκαρδιστικά tweets.

Τα περισσότερα μάλιστα αφορούν την νέα κριτική επιτροπή, η οποία για τους περισσότερους από τους τηλεθεατές είναι άγνωστη, το ίδιο όμως και μερικοί από τους συμμετέχοντας, που παρόλο που είναι... "stars", ακούμε για πρώτη φορά τα ονόματά τους.

Πολλοί ήταν μάλιστα και αυτοί που έκαναν flashback σε παλιά ντούετα που έμειναν στην ιστορία, σε επικά σκηνικά αλλά και σε κριτές που επί χρόνια ήταν μέρος του σόου.

Μερικά πετυχημένα tweets για την πρεμιέρα του DWTS

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά για την πρεμιέρα του DWTS

Το DWTS κάνει πρεμιέρα και η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να μοιραστεί μία σειρά από φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες ποζάρει μαζί με τον συμπαρουσιαστή της στο show, Λάμπρο Φισφή.

«Θα αφήσω τα παιδιά μου να με δουν στην πρεμιέρα γιατί έχουν σχολείο νωρίς και κοιμούνται στις 8.20. Μέχρι εκεί», είπε χαρακτηριστικά πριν λίγες μέρες η Βίκυ Καγιά.