Σασμός: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter - Η Καλλιόπη έπιασε στα πράσα Μαθιό - Βασιλική και έγινε χαμός

«Μη δει χαρά στα σκέλια του άνθρωπος στη σειρά τσουπ η Καλλιοπίτσα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter - Η Καλλιόπη έπιασε στα πράσα Μαθιό - Βασιλική και έγινε χαμός

Το σημερινό (15/11) επεισόδιο του Σασμού έκανε το κοινό να αναστενάξει μιας και επιτέλους είδαμε την πολυαναμενόμενη ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική, στην οποία ωστόσο εμφανίστηκε από το πουθενά και η Καλλιόπη.

Έτσι, έμαθε πως ο εραστής της Βασιλικής δεν είναι άλλος από τον μεγάλο της γιο και οι υποψίες ότι ο Μαθιός είναι αυτός που έκανε τον φόνο του Στεφανή αρχίζουν να την "πνίγουν" κάτι που θα λειτουργήσει αρνητικά μόνο για τη Βασιλική.

Μάλιστα, ο καυγάς της με τη Βασιλική καθώς και η παρέμβαση του Μαθιού, έκαναν το Twitter να δώσει ρέστα με τις ατάκες του.

Τα σχόλια του Twitter για το σημερινό (15/11) επεισόδιο του Σασμού

Τι θα δούμε αύριο στα επόμενα επεισόδια του Σασμού

Τρίτη 16 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 43

Η Αργυρώ και ο Πέτρος δείχνουν να τα ξαναβρίσκουν, προς ανακούφιση της Μαρίνας. Η Άσπα βρίσκει αρχαία στα πράγματα του Κώστα, συνειδητοποίει ότι είναι πάλι μπλεγμένος και επισκέπτεται τον Διονύση, ο οποίος όμως την εκβιάζει πως θα αποκαλύψει στον Κώστα τη σχέση της με τον Στεφανή. Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, τους επιτίθεται και διώχνει τον Μαθιό από το σπίτι. Ο Μαθιός καταφεύγει στο σπιτάκι στο βουνό, εξομολογείται στον αδερφό του την κρυφή σχέση του και τα δύο αδέλφια έρχονται πολύ κοντά. Παράλληλα, η Καλλιόπη, γνωρίζοντας πλέον την σχέση του γιου της με την χήρα του Στεφανή, κάνει τη σύνδεση και αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο γιος της είναι ο δολοφόνος…

Σασμός εξελίξεις

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 44

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά. Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 45

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία. Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο.

Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή. Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…