The Bachelor 2: Η «καρντάσιαν της Κύπρου» έκανε χαλασμό στο Twitter

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2: Η «καρντάσιαν της Κύπρου» έκανε χαλασμό στο Twitter

Από τα πρώτα λεπτά του αποψινού επεισοδίου στο The Bachelor 2, είδαμε την Μαρία η οποία μπήκε σε ρόλο νοικοκυράς καθώς θέλησε να ετοιμάσει στον αγαπημένο της Αλέξη Παππά σπιτικά ρεβίθια μιας και είναι τα αγαπημένα του.

Αμέσως μετά ανακοίνωσε στα κορίτσια του πως έχει όρεξη για ομαδικό ραντεβού και επέλεξε για ντάμες τη Μαρία, τη Φένια, την Έλενα και την Αθηνά NY.

Τους είπε να φορέσουν το μαγιό τους και λίγο αργότερα τους αποκάλυψε ότι θα έκαναν μαθήματα SUP Yoga. Μάλιστα, το Twitter ήταν για άλλη μια φορά παρατηρητής των όσων διαδραματίζονται στη βίλα του έρωτα και χάρισαν σπαρταριστές αντιδράσεις προκαλώντας αρκετό γέλιο.

Το ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor 2

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το Bachelor 2

Γυρίστηκε ο τελικός του ριάλιτι - Τι συμβαίνει με τη νικήτρια

Πέπλο απορίας έχει πέσει τον τελευταίο καιρό πάνω από το The Bachelor καθώς μέχρι στιγμής κυκλοφορούν δύο σενάριο για την κοπέλα που τελικά κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις κοπέλες που ταξιδεύουν με τον Αλέξη Παππά στην Σαντορίνη (δείτε εδώ ποιες είναι) για τον τελικό είναι μεγάλα φαβορί, τα οποία ξεχώρισαν από την πρώτη κιόλας στιγμή στο γνωστό ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει λοιπόν, ο τελικός του γνωστού ριάλιτι έχει γυριστεί και ήδη έχει αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια, η οποία όπως όλα δείχνουν είναι η Αθηνά New York. Επειδή ωστόσο το κανάλι επιθυμεί να κρατήσει κρυφό αυτό το τελευταίο χαρτί του ριάλιτι, τα πάντα μπορεί να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Είναι πάντως γεγονός ότι ο Αλέξης δείχνει να περνάει πραγματικά πολύ καλά κάθε φορά που βρίσκεται μαζί με την Αθηνά.