The Bachelor 2: "Έκλαψε" το Twitter με το ομαδικό ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλέξη Παππά

«Έχουν καταλάβει ότι είναι παιχνίδι όλο αυτό και όχι πραγματικότητα έτσι;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The  Bachelor 2:

Για άλλη μια φορά το επεισόδιο του The Bachelor 2 έχει άκρως καταιγιστικές εξελίξεις μιας και από τα πρώτα λεπτά προέκυψε ένας άγριος τσακωμός ανάμεσα σε Ιζαμπέλα και Αθηνά. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους έρχονται σε ρήξη.

Από την άλλη, μετά από το ατομικό ραντεβού που είχε ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία αποφάσισε να κανονίσει ένα ακόμη στο οποίο πήρε μαζί του την Έλενα, την Αθηνά New York αλλά και την Γιώτα με κύριο στόχο να ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter θέλησαν να σχολιάσουν το ομαδικό ραντεβού μιας κι χάρισε επικό γέλιο τόσο σε εκείνους όσο και στους τηλεθεατές.

Το ομαδικό ραντεβού στο The Bachelor 2

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το Bachelor 2

Η ημερομηνία του μεγάλου τελικού

Τα γυρίσματα του The bachelor 2 σε σχέση με τα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση βρίσκονται πολύ μπροστά και το Youweekly.gr μπορεί να σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιες θα είναι οι τρεις τυχερές που θα φτάσουν στο μεγάλο τελικό (δείτε εδώ αποκλειστικό βίντεο) αλλά το πότε θα γίνει η τελευταία πράξη θα σας το πει σήμερα 8/11!

Πριν μπούμε, όμως, στο παρασύνθημα να σας υπενθυμίσουμε - γιατί σας το έχουμε γράψει πολύ καιρό τώρα - πως ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA έχει πάρει την απόφαση ο τελευταίος εργένης να είναι ο Αλέξης Παππάς καθώς το ριάλιτι δεν θα συνεχιστεί και τρίτο κύκλο δεν θα δούμε!

Η απόφαση αυτή πάρθηκε καθώς πέραν του ότι η ποιότητα του παιχνιδιού είναι... χαμηλή και το γνωρίζουν όλοι πολύ καλά, τα ποσοστά τηλεθέασης ειδικά αυτής της σεζόν είναι πολύ χαμηλά και δεν μπορούν να σταθούν αντάξια της δύσκολης φετινής prime time ζώνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, λοιπόν, πως σας τις μεταφέρω μέσα από το Youweekly.gr ο μεγάλος τελικός του Bachelor θα γυριστεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου. Μια ημέρα πριν ο Αλέξης με τα εναπομείναντα κορίτσια θα ταξιδέψουν σε μαγευτικό ελληνικό νησί.

Όσο για το ποια θα είναι η εκλεκτή τελικά της καρδιάς του Αλέξη... το ξέρω, αλλά ακόμα είναι νωρίς να σας το πω! Συντονιστείτε, όμως, γιατί θα επανέλθω με φουλ ανανεωμένο ρεπορτάζ... στο Vanda's blog, του Youweekly.gr... ξέρετε!