Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Ο κακός χαμός

«Τουλάχιστον τον άδειασαν και τον έδιωξαν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με τον  Στάθη Παναγιωτόπουλο - Ο κακός χαμός

Όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης στην αποψινή εκπομπή 13/12 «Ράδιο Αρβύλα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος λόγος είναι διότι καταγγέλλεται ότι έχει διαρρεύσει βίντεο και φωτογραφίες πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Από την άλλη, οι χρήστες στα social media δεν δίστασαν να πάρουν θέση προκειμένου να σχολιάσουν το τι συνέβη. Μάλιστα, κάποιοι χρήστες του Twitter αποθέωσαν τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του για την απόφασή τους, ενώ άλλοι ήταν ιδιαίτερα δύσπιστοι για το αν τελικά γνώριζαν τι έκρυβε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Οι αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Ακολουθεί η καταγγελία μίας κοπέλας που έπειτα από την συζήτηση που είχαμε εδώ και αρκετές εβδομάδες και μετά από την συγκατάθεσή της μου ζήτησε να κοινοποιήσω την ιστορία. Η κοπέλα έχει κινηθεί νομικά, ωστόσο επειδή δεν την στηρίζει το οικογενειακό περιβάλλον και ο θύτης είναι δημόσιο πρόσωπο, θέλει να παραμείνει ανώνυμη και θα το σεβαστούμε».

«Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα το καλοκαίρι του 2016 σε διακοπές της στην Αλόννησο, που ο ίδιος έχει κατοικία και δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Ύστερα από μία τυχαία συνάντηση, εκείνος την προσέγγισε ερωτικά, με αποτέλεσμα να συνάψει σχέση μαζί του, η οποία κράτησε δύο χρόνια. Έπειτα το χωρισμό του, ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη.

Έπειτα, έψαξε σε αυτό και άλλα σάιτ παρόμοιου περιεχομένου με βάση το τίτλο του βίντεο και το username του χρήστη και ανακάλυψε ότι υπάρχουν 3 βίντεο δικά της με το συγκεκριμένο άτομο και πληθώρα φωτογραφιών (περίπου 300). Το ένα βίντεο είχε πάνω από 99.300 προβολές.

Ήταν προφανές ότι τα κανάλια και όλο αυτό το υλικό έχει ανέβει από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς ήταν ο μόνος που το είχε στην κατοχή του. Αμέσως έγινε μήνυση σχετικά και επίσης, ενώ είχε καταθέσει μήνυση και εκείνος ήταν σε νέα σχέση, ανέβασε και άλλο βίντεο με την κοπέλα».

undefined

undefined

undefined

Εξελίξεις μετά το τέλος από το Ράδιο Αρβύλα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Στάθης Παναγιωτόπουλος - Εξελίξεις