Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το πρώτο φιλί Ευδοκίας - Νίκου στο Big Brother 2 πριν τον τελικό

«Μέλια, σάλια, έρωτες και αυτός φιλάει σαγόνι και η Ευδοκία μύτη - άνω χείλος»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις στο twitter με το πρώτο φιλί Ευδοκίας - Νίκου στο Big Brother 2 πριν τον τελικό

Ένα βήμα βρισκόμαστε πριν από τον μεγάλο τελικό - δείτε ποιος φαίνεται πως θα είναι νικητής - του Big Brother 2 και τα δυο ζευγάρια που έχουν μείνει μέσα στο σπίτι έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά. Ειδικά, ο Νίκος με την Ευδοκία που τους είδαμε σε πιο τρυφερές στιγμές από τα μέσα του παιχνιδιού και μετά.

Στο χθεσινό 14/12 μάλιστα επεισόδιο οι δυο τους ήρθαν και σε.. σωματική επαφή, αφού έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Το twitter βλέποντας αυτή την σκηνή πήρε "φωτιά".

Άλλοι σχολίασαν πόσο γλυκό ζευγάρι είναι και τους αποθέωσαν, ενώ άλλοι δεν δίστασαν να πουν πως το φιλί τους είναι ψεύτικος μιας και ο ένας φαίνεται να φιλά μάγουλο και ο άλλος σαγόνι.

Τα σχόλια του twitter για το φιλί Νίκου - Ευδοκίας στο Big Brother 2

Η επίσημη ανακοίνωση πριν τον μεγάλο τελικό

Αυτή την Παρασκευή το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό και παρακάτω πέρα από την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ θα βρείτε και spoil για το όνομα του νικητή γιατί... το Youweekly.gr γνωρίζει τα πάντα!

«Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό του Big Brother στις 17/12 και η αγωνία για τους συγκατοίκους κορυφώνεται! Η δοκιμασία των αγωνισμάτων έδωσε την πιο σημαντική πρόκριση στον Παναγιώτη Πέτσα ο οποίος σώζεται από την αποψινή ψηφοφορία αποχώρησης.

Η Ευδοκία, ο Νίκος, η Μαίρη και η Ανχελίτα βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τον τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που θα αποφασίσει ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συγκάτοικοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ».