Πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter το The Chase - Η παίκτρια που έγινε viral

Ο κακός χαμός από σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter το The Chase - Η παίκτρια που έγινε viral

Το νέο τηλεπαιχνίδι του Mega, το The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου, έκανε πρεμιέρα πριν από μερικές εβδομάδες και όλα δείχνουν πως ήδη έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό μιας και είναι ένα παιχνίδι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μία "καταδίωξη" ωστόσο σήμερα κατάφερε να γίνει και viral στο Twitter μιας και μία διαγωνιζόμενη, στον πρώτο γύρο απάντησε με "πάσο" σε όλες τις ερωτήσεις και συγκέντρωσε συνολικά 0 ευρώ.

Τα σχόλια του Twitter για το The Chase

«Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤ1 και να πάει στο MEGA.

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό.

Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».