Σασμός: Συγκλόνισε η ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα στο κρατητήριο - Το Twitter υποκλίθηκε

«Ο πόνος της μάνας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Συγκλόνισε η ερμηνεία της Μαρίας Πρωτόπαππα στο κρατητήριο - Το Twitter υποκλίθηκε

Οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός είναι καταιγιστικές και αυτή την εβδομάδα και η ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει με την ερμηνεία της δεν είναι άλλη από τη Μαρία Πρωτόπαππα, την τηλεοπτική «Μαρίνα» που έχασε τόσο ξαφνικά τον γιο της, Πέτρο.

H Μαρίνα λοιπόν στο χθεσινό (31/1) επεισόδιο του Σασμού ήρθε αντιμέτωπη με τον Αστέρη, τον άνθρωπο που σκότωσε τον γιο της και όπως ήταν φυσικό τον ρώτησε ευθέως γιατί το έκανε.

Το Twitter την αποθέωσε για ακόμα μία φορά για την ερμηνεία της η οποία ήταν ξεκάθαρα καθηλωτική, ενώ πριν από μερικές μέρες η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό για τα όμορφα λόγια που γράφει για εκείνη.

Τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό

Έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης (1/2) στο Happy Day - Στον Σασμό θα...

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (1/2) η Αλίνα Κωτσοβόλου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός και έδωσε και ένα spoiler για τη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό αναμένεται να δούμε ένα νέο πρόσωπο να μπαίνει στη σειρά, μία κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Μανόλη, ενώ κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει και στο σημερινό 1/2 επεισόδιο.

«Η Θοδώρα θα κάνει κάποιες προσπάθειες να προσεγγίσει τον άντρα της. Νομίζω ότι και ο Γιώργης το έχει ανάγκη αυτό.

Θα γίνει χαμός στις φυλακές. Γενικά γίνεται χαμός στις φυλακές. Εγώ ακολουθώ αυτή την πορεία της μάνας που φροντίζει τα παιδιά. Ο Μανόλης ερωτεύεται, όχι την Τζένη. Θα ερωτευτεί ένα πανέμορφο κορίτσι, μια εξαιρετική ηθοποιό. Νομίζω έχουν αρχίζει γυρίσματα, αλλά και εκεί θα υπάρχει μια πολύ μεγάλη ανατροπή.

Ο Μανόλης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί τι θα ερωτευόταν; Ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Είναι πολύ δύσκολο υποκριτικά για την ηθοποιό που θα την αναλάβει και πολύ ωραία πρόκληση», είπε χαρακτηριστικά η Αλίνα Κοτσοβόλου.