Survivor 5: Επικά τα σχόλια στο Twitter με τον «professor Μαρτίκα»

«Professor από τα Lidl»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επικά τα σχόλια στο Twitter με τον «professor Μαρτίκα»

Το κλίμα στην παραλία των Μαχητών είναι αρκετά ηλεκτρισμένο καθώς όπως είδαμε πριν από λίγο ο Γιώργος Κατσαούνης μαζί με την Σοφιάννα Αβραμάκη κοντράρονται σχεδόν καθημερινά.

Έτσι, ο Σπύρος Μαρτίκας, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε πήρε τον λόγο και εξέφρασε την άποψή του, ότι ίσως η «βόμβα» του Λάμπρου Κωνσταντάρα να ήταν σκόπιμη για να δημιουργήσει προβλήματα στους «Μαχητές».

Μάλιστα, οι συμπαίκτες του δεν δίστασαν να το τρολάρουν καθώς τον αποκάλεσαν “Professor” καθώς δεν άργησε να αποκαλέσει λίγο αργότερα τον Γιώργο Κατσαούνη "ηλίθιο" αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να ξέρεις ότι η γη δεν γυρνάει γύρω από εσένα.

Ο επικινδυνότερος όλων, δεν είναι ούτε ο κακός, ούτε ο έξυπνος, ούτε ο πονηρός, είναι ο χαζός. Γιατί έχει μια τεράστια αδυναμία, είναι απρόβλεπτος.

Δεν μπορείς να εκτιμήσεις ποτέ και να προβλέψεις τι θα κάνει», του είπε και ο Γιώργος Κατσαούνης σχολίασε στην κάμερα: «Είναι λογικός άνθρωπος αυτός για να κάτσεις να ασχοληθείς μαζί του;». Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών γράφοντας τα πιο επικά σχόλια.

Ο “Professor” του Survivor 5

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το Survivor 5