Masterchef 6: Το Twitter αποφάσισε - Αυτός είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης για απόψε

Βγήκαν από τώρα τα "μαχαίρια"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Το Twitter αποφάσισε - Αυτός είναι ο πιο αντιπαθητικός παίκτης για απόψε

Οι auditions του έκτου κύκλου του MasterChef ολοκληρώθηκαν και σε λίγο καιρό θα μάθουμε τον επόμενο καλύτερο Έλληνα σεφ. Μπορεί να μην έχουμε ακόμα το φαβορί, ωστόσο το twitter βρήκε από τώρα τον πιο αντιπαθητικό διαγωνιζόμενο για φέτος, ενώ στο αποψινό 15/2 επεισόδιο σημειώθηκε και η πρώτη αποχώρηση.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταϊρίδη, τον οποίο οι χρήστες του Twitter παρομοίασαν με τον Γκρου από την ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος».

Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί μέσα στις κουζίνες και θέλει μέσω του διαγωνισμού να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο κοσμογυρισμένος πρώην ιδιοκτήτης ιστορικής ψαροταβέρνας, υποστηρίζει πως γνωρίζει τα πάντα για όλα τα θαλασσινά εδέσματα και όχι μόνο. Δηλώνει ανταγωνιστικός και παράλληλα συνεργάσιμος. Μπαίνει με μικρό καλάθι στον διαγωνισμό αλλά δεν φοβάται να κριθεί, έχοντας εμπιστοσύνη στις μαγειρικές του γνώσεις.

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Δημήτρη Ταϊρίδη του Masterchef 6

Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε

Στο αποψινό 15/2 επεισόδιο του MasterChef 6 εκτός από το πρώτο τεστ δημιουργικότητας για φέτος, είδαμε και την πρώτη αποχώρηση. Οι τρεις παίκτες που βρέθηκαν ενώπιον των κριτών ήταν ο Γιώργος, ο Βασίλης και ο Νίκος, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο ριγκατόνι με πεσκανδρίτσα και ρέβα, πιάτο του συνεργάτη της εκπομπής Νίκου Θωμά.

Ο παίκτης που άκουσε τα καλύτερα σχόλια ήταν ο Γιώργος, ο οποίος όπως φάνηκε πήρε αρκετή τύχη από τον μονόκερο που κουβάλησε στο πλατό και έτσι επέστρεψε γρήγορα πίσω στο σπίτι. Η απόφαση των κριτών ήταν ανάμεσα στους εναπομείναντες παίκτες, με αυτόν που αποχωρεί να είναι ο Νίκος, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε μεταφέρει.