Κάτι Ξαναψήνεται: Μαγείρεψε χωρίς γάντια και ''ξεσήκωσε'' το Twitter

«Αρνητής γαντιών...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Μαγείρεψε χωρίς γάντια και ''ξεσήκωσε'' το Twitter

Στο σημερινό 8/3 επεισόδιο του Κάτι Ξαναψήνεται, παρακολουθήσαμε τον Ανδρέα στην δική του προσπάθεια για την εβδομάδα. Ο ίδιος εντυπωσίασε ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο μενού που εντυπωσίασε τους καλεσμένους του ακόμα και τον παίκτη με την περίεργη αλλεργία στις γαρίδες.

Ο Ανδρέας θέλησε με την δυνατή του προσπάθεις να αποσπάσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογία, ώστε να καταφέρει να νικήσει και να πάρει το μεγάλο έπαθλο, όμως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του μενού δεν φορούσε γάντια και χρησιμοποίησε τα γυμνά του χέρια για να πιάσει ακόμα και το ρολό κοτόπουλο.

Αυτό εξόργισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι πήραν την σκυτάλη για να σχολιάσουν για ακόμα μια φορά τα τηλεοπτικά δρώμενα και να ''δικάσουν'' τον παίκτη με τον δικό τους τρόπο.

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter για την προσπάθεια του Ανδρέα

Ο Νίκος στο Κάτι Ξαναψήνεται

Στο επεισόδιο του «Κάτι Ξαναψήνεται» οι χρήστες του Twitter έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους καθώς οι εξελίξεις κάθε εβδομάδα με τους νέους παίκτες έχουν τρομερή πλάκα χαρίζοντας άπλετο γέλιο τόσο στους ίδιους όσο και στους τηλεθεατές.

Έτσι, είδαμε τον Στέφανο να βάζει τα δυνατά του αλλά και τα καλά του προκειμένου να ικανοποιήσει πλήρως τους καλεσμένους του. Ο ίδιος μεταξύ άλλων υποδέχτηκε τους καλεσμένους του με πολύ ζεστασιά και υπέροχη διάθεση, ενώ και το μενού του ήταν ιδιαίτερο και πίστευε ότι είχε πετύχει τις γεύσεις ως επί το πλείστον.

Από την άλλη, το Twitter "πήρε" φωτιά καθώς οι περισσότεροι στάθηκαν στο ντύσιμο του κυρίου Νίκου, ο οποίος φορούσε ένα ιδιαίτερο πουκάμισο.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την εμφάνιση του Νίκου