Γη της Ελιάς: Σπάραξε ο Μάνος και το Twitter υποκλίθηκε με την ερμηνεία του

Μας συγκλόνισε στο χθεσινό επεισόδιο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Σπάραξε ο Μάνος και το Twitter υποκλίθηκε με την ερμηνεία του

Ο κακό χαμός επικρατεί στη Μάνη και τη Γη της Ελιάς, έπειτα από τα κακά μαντάτα για το φονικό που έκανε η Μαρίνα προσπαθώντας να υπερασπιστεί την ίδια της τη ζωή. Η μικρή κοινωνία έχει συγκλονιστεί από το γεγονός μαζί και οι κοντινοί της, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν τη Μαρίνα και να τη γλυτώσουν καθώς όλοι ξέρουν τι καλό παιδί είναι και πόσο έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της με αυτό που αναγκάστηκε να κάνει.

Ο Μάνος είναι μια τραγική φιγούρα, δεν μιλιέται και είναι σε μαύρα χάλια καθώς νιώθει πως χάνει την αγάπη της ζωής του και δεν μπορεί να κάνει τίποτα να τη βοηθήσει. Η αλήθεια είναι πως η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα και είναι κρίμα οι τόσες δυσκολίες που περνάνε, ένα όμως είναι το σίγουρο...ότι θα βγουν πιο δυνατοί και θα το ξεπεράσουν και αυτό πλάι πλάι.

Το Twitter αποθέωσε την ερμηνεία του Μάνου στη Γη της Ελιάς

Είδαμε ότι η Μαρίνα, μετά τον φόνο που έκανε για να αμυνθεί, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και τέθηκε υπό κράτηση. Η Αντιγόνη επισκέφθηκε την Μαρίνα στο κρατητήριο και την βρήκε σε απελπιστική κατάσταση, μιας και η ίδια δεν μπορούσε με τίποτα να διανοηθεί το τι πραγματικά είχε συμβεί.

Η Αντιγόνη, στη συνέχεια, ανέλαβε να ενημερώσει τον Μάνο, ο οποίος και μόλις έμαθε το τι είχε κάνει η Μαρίνα, έπαθε σοκ και δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει. Η Αντιγόνη προσπάθησε να του συμπαρασταθεί, λέγοντάς του ότι θα κάνουν τα πάντα, για να την βοηθήσουν να γλιτώσει από όλο αυτό που περνάει.

Το Twitter υποκλίθηκε στην αντίδραση του, λέγοντας στα σχόλια ότι ο έρωτας μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει και περιμένουν πότε θα τους δουν πάλι μαζί!

Η Γη της Ελιάς - Η ερμηνεία του Μάνου

To Τwitter αποθέωσε το Μάνο

Ο Μάνος αποθεώθηκε με την ερμηνεία του

Η Γη της Ελιάς - τι σχολίασε το Twitter

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο Τρίτη 15/3

Στο επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς που θα προβληθεί την Τρίτη 15/3 τα γεγονότα θα είναι συγκλονιστικά. Η υπόθεση της Μαρίνας είναι σε εξέλιξη, ενώ οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα.

Η Μαρίνα, που είναι το βασικό θέμα των ημερών, παραμένει στο κρατητήριο και ο Μάνος τρελαίνεται όσο σκέφτεται την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και δεν μπορεί να την δει και να την βοηθήσει.

Ο Ιάκωβος και ο Στάθης που ήταν εκεί στο συμβάν της επίθεσης δίνουν κατάθεση, όσο ο Μάνος προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να δει τη Μαρίνα, την οποία το κοινό αποθέωσε στο Twitter.

Η Μαργαρίτα έρχεται αντιμέτωπη ξανά με τον γιο της, καθώς αντιλαμβάνεται ότι έχει αλλάξει κλειδαριά στο σπίτι του, ενώ η Αθηνά επιστρεφει στη Μάνη και επισκέπτεται τον Ιάκωβο ταχύτατα για να του μεταφέρει τις απόψεις, και μάλιστα τις υποψίες, της Μαρίας για την μητέρα του Δημήτρη, με αποτέλεσμα ο Ιάκωβος να ανησυχήσει και να ψάξει τι συμβαίνει.

Η Αρετή, από την άλλη πλευρά, βλέπει τον Στάθη με την Εύα και διαπιστώνει την κατάσταση της σχέσης τους.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 η ροή του επεισοδίου συνεχίζει με τον Μάνο σε άθλια κατάσταση, να παλεύει με τα συναισθήματά του και το άγχος του για την Μαρίνα, κάνοντας την θεία του, Ιουλία και τον πατέρα του, Ισίδωρο, να ανησυχήσουν.

Όσο η Μαρίνα βρίσκεται υπό κράτηση, οι φίλες της, Βασιλική, Ευτυχία και Μυρτάλη, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το ανθοπωλείο της πρώτης. Η Άννα γνωρίζει την νέα φίλη του Στάθη και αποκτά αισθήματα θαυμασμού για την δυναμικότητα που την διέπει, τη ίδια στιγμή που η Εύα ψάχνει μόνιμη κατοικία και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την οργή της Αρετής.