Κάτι Ξαναψήνεται: Το Τwitter ''σταύρωσε'' την παίκτρια που είναι ανειλικρινής - «Έχει φάει μέχρι και τα έπιπλα...»

Ρεσιτάλ από τους χρήστες του διαδικτύου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Κάτι Ξαναψήνεται: Το Τwitter ''σταύρωσε'' την παίκτρια που είναι ανειλικρινής - «Έχει φάει μέχρι και τα έπιπλα...»

Το Κάτι Ξαναψήνεται μπορεί να μην κάνει καλά νούμερα, όμως έχει καταφέρει να απασχολήσει τις ζωές του τηλεοπτικού κοινού, καθώς πλέον δεν περνάει μέρα που να μην έχουμε ευτράπελα στο επεισόδιο που παρακολουθούμε.

Στο σημερινό 14/3 επεισόδιο της εκπομπής μαγειρικής, ήταν η σειρά του Γιάννη, που κρίθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές του καθώς φάνηκε να επιμένει για πράγματα για τα οποία δεν είχε γνώση, να μαγειρέψει και να εντυπωσιάσει του καλεσμένους του.

Όπως και κάθε εβδομάδα, έτσι και αυτήν πάντα θα υπάρχει κάποιος ιδιότροπος παίκτης ο οποίος θα προσπαθήσει με στρατηγική να καταλάβει την πρώτη θέση και να πάρει το χρηματικό έπαθλο. Η Έφη είναι αυτή η παίκτρια για την εβδομάδα που διανύουμε, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει όλα τα πιάτα τα οποία της σερβίρουν, όταν όμως έρχεται η ώρα της κρίσης, δεν ανεβαίνει πάνω από το 2!

Για ορεκτικό, ο Γιάννης επέλεξε να σερβίρει μια σούπα, με τα πρώτα σχόλια να είναι πολύ καλά και την Έφη μάλιστα να σημειώνει ότι είναι πολύ ευφάνταστο σαν συνταγή, ενώ ταυτόχρονα είπε ότι της άρεσε πάρα πολύ στην γεύση. Λίγο αργότερα, όταν ήρθε η ώρα της βαθμολογίας, η Έφη τόνισε ότι το αποτέλεσμα του ορεκτικού ήταν μέτριο, αλλά εκείνη επέλεξε να μην πει την γνώμη της μπροστά στον Γιάννη, για να μην τον στενοχωρήσει.

Τα σχόλια που έγιναν στο Twitter για την Έφη

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αρκετά έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον μιας και φημίζεται τον τελευταίο καιρό πως θα πάρει την θέση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Την Κωνσταντίνα την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή Κάτι Ξαναψήνεται, η οποία σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Για αυτό λοιπόν ο Ατζούν θέλει να την κρατήσει στο κανάλι και έτσι αναμένεται να την δούμε και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα μπορεί να παρουσιάσει και το My Style Rocks, το οποίο σε λίγο καιρό θα πάρει την θέση της μαγειρικής εκπομπής.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου