MasterChef 6: Πήραν "φωτιά" τα σχόλια - Οι χρήστες βρήκαν νέο πρόσωπο να "κράξουν"

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Πήραν

Οι εξελίξεις όπως είδαμε και στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 6 δεν έχουν τέλος για άλλη μια φορά καθώς η αδιανόητη κίνηση του Γιάννη Σδούγκο να στείλει τη Φανή πίσω στους Μπλε και να φέρει πίσω τον Τζόναθαν άφησε τόσο τους παίκτες άφωνους όσο τους χρήστες του Twitter.

Οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς ήταν απρόοπτο. Έτσι λοιπόν, τα σχόλια πήραν "φωτιά" μιας και τον έκραξαν με την συγκεκριμένη του κίνηση.

Η κίνηση του Γιάννη Σδούγκο στο MasterChef 6

Τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το MasterChef 6

Ο Μάριος "σαμπόταρε" τον εαυτό του μπροστά στους κριτές - Τι συνέβη;

Για την παραμονή τους στο παιχνίδι αγωνίστηκαν στο αποψινό 15/3 επεισόδιο του MasterChef 6, οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι εξαιτίας της κακής τους απόδοσης στην προηγούμενη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας. Το πιάτο ήταν αρκετά απαιτητικό και ζητούσε από τους παίκτες πολλές διαφορετικές παρασκευές.

Την ώρα της παρουσίασης και δοκιμής του πιάτου από τους κριτές, ο Μάριος Λιόλιος, όταν ρωτήθηκε για το πως πήγε η δοκιμασία εκείνος αποκάλυψε ότι είχε βάλει στόχο να μην χρησιμοποιήσει την ζυγαριά, κάτι το οποίο τελικά μετάνιωσε που ξεστόμισε καθώς είδε τους κριτές να είναι πολύ απογοητευμένοι και τα λόγια τους ήταν αρκετά σκληρά.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μάλιστα, δεν δίστασε να του πει ότι δεν σεβάστηκε την συνταγή και έκανε του κεφαλιού του, αλλά και ότι αυτό του το λάθος μπορεί να του στοιχήσει την παραμονή του στον διαγωνισμό. Τελικά, όπως είδαμε στην συνέχεια δεν ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.