Άγιος Παΐσιος : Η εντυπωσιακή είσοδος του Προκόπη Αγαθοκλέους - Υποκλίθηκε το Twitter

«Δεν είμαι και πολύ με τη θρησκεία, αλλά ανατρίχιασα!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος : Η εντυπωσιακή είσοδος του Προκόπη Αγαθοκλέους - Υποκλίθηκε το Twitter

Σαρώνει η ιστορική - αυτοβιογραφική σειρά που φιλοξενεί φέτος το Mega, ο Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό, και αυτό το επιβεβαιώνει το κοινό με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και με τα σχόλια που παίρνουν φωτιά κάθε φορά στο διαδίκτυο μετά την προβολή κάθε επεισοδίου.

Στο χθεσινό επεισόδιο 18/3 είδαμε τον Αρσένιο σε ηλικία 16 ετών να καταφεύγει στο εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας και κλαίγοντας παρακαλεί τον Χριστό να του δείξει ένα σημάδι που θα διαψεύδει όσα του είπε ο ξάδελφός του. Αυτό τελικά γίνεται και ο Αρσένιος ενθουσιάζεται.

Το Twitter αποθέωσε την είσοδο του Προκόπη Αγαθοκλέους στη σειρά

Παράλληλα, το βράδυ της Πέμπτης την είσοδό του στη σειρά έκανε ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Άγιο Παΐσιο στην ενήλικη ζωή, τo Twitter ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία, ενώ οι χρήστες της πλατφόρμας τον αποθέωσαν.

«Έβαζα τα κλάματα όταν...» - Η εξομολόγηση του Προκόπη Αγαθοκλέους

Τον Προκόπη Αγαθοκλέους τον απολαμβάνουμε φέτος στον σπουδαίο ρόλο του, στην βιογραφική σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό». Η σειρά όπως όλα δείχνουν έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών καθώς η τηλεθέαση σπάει ρεκόρ μετά την προβολή ενός επεισοδίου και το κοινό δεν σταματάει να ασχολείται με τις ερμηνείες στα social media.

Το πρωί της Κυριακής 7/3 ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του, στις φοβίες του όταν είπε το μεγάλο «ναι» αλλά και σε λεπτομέρειες από τα γυρίσματα στους τόπους που περπάτησε ο Άγιος.

«Αισθάνομαι ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης γιατί πρόκειται για μια βιογραφία ενός αγίου που λατρεύτηκε και λατρεύεται σε μεγάλη έκταση» δήλωσε αρχικά ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

«Συνειδητοποιώντας το μέγεθος και την κατάσταση του ιστορικού αυτού προσώπου, υπήρχε μεγάλη συγκίνηση. Υπήρχαν στιγμές που έβαλα τα κλάματα όταν τελείωνε το γύρισμα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός τονίζοντας ότι τα γυρίσματα έγιναν σε αυθεντικούς χώρους, σε μέρη, εκκλησίες και μονοπάτια που περπάτησε ο ίδιος ο Παΐσιος.

Τέλος, ο Προκόπης Αγαθοκλέους πρόσθεσε για την κατάρα όσων υποδύονται θρησκευτικούς ρόλους: «Σκέφτηκα για την κατάρα όσων υποδύονται θρησκευτικούς ρόλους αλλά δεν το πήρα στα σοβαρά γιατί μπορεί να τρελαθείς στο τέλος και ο μύθος να γίνει πραγματικότητα».