«Αγαπητέ κύριε ALPHA...» - Αγανακτισμένο το Twitter με το νέο επεισόδιο του Σασμού

Η σκηνή που εξόργισε το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Αγαπητέ κύριε ALPHA...» - Αγανακτισμένο το Twitter με το νέο επεισόδιο του Σασμού

Μεγάλες αντιδράσεις έφερε το αποψινό (28/3) επεισόδιο του Σασμού και συγκεκριμένα, η σκηνή που η Αργυρώ και ο Σταύρος έχουν βγει ραντεβού στο ταβερνάκι. Εκεί η Αργυρώ μιλάει στον νέο αγαπημένο της για όλα όσα έγιναν στη ζωή της και κάποια στιγμή παίζει ο «Ερωτόκριτος».

Από την αρχή της σειράς, το τραγούδι αυτό αποτελεί το σύμβολο του έρωτα της Αργυρώς με τον Αστέρη. Όταν εκείνη ακούει το τραγούδι βουρκώνει, ωστόσο λέει στον Σταύρο πως της θύμισε τον πατέρα της.

Το Twitter όχι απλά αγανάκτησε με την κίνηση αυτή αλλά έδειξε την ξεκάθαρη αντίθεση που έχει με το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της πρωταγωνίστριας.

Τα σχόλια του Twitter για τον Σασμό

Τι θα δούμε αύριο στον Σασμό (29/3)

Ο Νικηφόρος με τη στάση του, φέρνει χαρά στη Βασιλική και τον Μαθιό. Ο Αμερικάνος προετοιμάζει την απόδραση του από το νησί. Καραπάνος κι αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του, σε μια συνεργασία που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος προδότης. Κι ενώ ο Βαγγέλης μετά από μια μεγάλη χασούρα θα οδηγηθεί σε μία παράνομη αγοραπωλησία, ο Σταύρος και η Αργυρώ έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Ο Μανόλης κάτω από την πίεση της Κλαίρης παίρνει μία σημαντική απόφαση. Είναι έτοιμος επιτέλους να καταγγείλει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή Σταματάκη;

Mαθιός  - Βασιλική