GNTM 5: «Άπατο θα πάει...» - Οι αντιδράσεις του κοινού για την ανακοίνωση του ριάλιτι

Τι είπαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Άπατο θα πάει...» - Οι αντιδράσεις του κοινού για την ανακοίνωση του ριάλιτι

Σε λίγο καιρό, επιστρέφει το νέο και ανανεωμένο GNTM 5, το οποίο όπως ανακοινώθηκε θα έχει μόνο κορίτσια. Μόλις η ανακοίνωση κυκλοφόρησε και επίσημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εκπομπής το φανατικό κοινό έσπευσε να σχολιάσει και η αλήθεια έιναι πως πολλοί δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση.

Κάτω από τα σχόλια στο Youtube και το Instagram κάποιοι απορούν για το τι θα συμβεί και γιατί έγινε αυτή η επιλογή, ενώ άλλοι θεωρούν πως χωρίς τα αγόρια, το σόου δεν θα είναι καθόλου επιτυχημένο. Παρόλα αυτά υπήξαν και κάποια θετικά σχόλια.

Τα σχόλια του κοινού στα social media για το GNTM 5

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM

Τα σχόλια του κοινού για το GNTM 5

Τα σχόλια του κοινού για το νέο GNTM

Αποχωρήσεις και επιστροφές - Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του GNTM 5

Η Σούλα Γκλάμουρους μόλις αποκάλυψε από τον λογαριασμό της στο Instagram τα δύο πρόσωπα που θα είναι στην επιτροπή του φετινού GNTM.

Η Influencer της καρδιάς μας ανέφερε πως στην επιτροπή του ριάλιτι μόδας θα είναι επίσημα, πλέον, η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας, ο οποίος μέχρι τώρα είχε τον ρόλο του coach στο σόου. Ωστόσο, ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα απουσιάσουν από την κριτική επιτροπή.

Η Ζενεβιέβ, μάλιστα, μίλησε πρόσφατα για το αν θα συμμετέχει στην εκπομπή και άφησε υπονοούμενα για την θέση του κριτή και της art director. Τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν την τετράδα είναι ακόμη άγνωστα.

Θα επηρεάσει, λέτε, η απουσία των δύο των δύο πρώην κριτών την εξέλιξη και τα νούμερα της εκπομπής; Όλοι περιμένουμε με αγωνία τι θα δούμε!

Η Σούλα Γκλάμουρους αποκαλύπτει

Οι κριτές του GNTM

Η Σούλα Γκλαμουρους αποκαλύπτει τους κριτές του GNTM