MasterChef 6: Το Twitter "δίκασε" την Ελπίδα Μορφούλη - Επικά τα σχόλια των χρηστών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το Twitter

Στο αποψινό επεισόδιο της Τρίτης 5/4 στο MasterChef 6 μια κίνηση ενός διαγωνιζόμενου έφερε τα πάνω κάτω ωστόσο, σειρά είχαν οι χρήστες του Twitter να σχολιάσουν την Ελπίδα η οποία έχει μείνει αρκετά χρόνια στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να ξέρει να μιλάει πολύ καλά τα Αγγλικά.

Ωστόσο, το πολύ το ξενόγλωσσο όμως κούρασε τους τουιτεράδες που ξεσάλωσαν με πικρόχολες ατάκες στα σχόλιά τους. Κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να αναφέρουν να κάνει "download" τα ελληνικά στο σύστημά της προκαλώντας πολλά γέλια.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για την Ελπίδα από το MasterChef 6

Η πρώην παίκτρια του Hell's Kitchens που ζει μόνιμα στο Λονδίνο

Την Ελπίδα Μορφούλη την γνωρίσαμε στον φετινό κύκλο του MasterChef 6, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε στις οθόνες μας. Λίγο πριν το σημερινό 21/2 επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής για το οποίο ανακοινώθηκε μια έκτακτη είδηση, ερχόμαστε να σας παρουσιάσουμε το γεμάτο βιογραφικό της παίκτριας του παιχνιδιού που ζει τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, αλλά ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η Ελπίδα Μορφούλη στο MasterChef 6

  • Η Ελπίδα είναι 36 ετών.
  • Κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής.
  • Τα τελευταία 13 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.
  • Προβλήματα υγείας την απομάκρυναν από τις κουζίνες.
  • To 2018 συμμετείχε στο Hell’s Kitchen του ΑΝΤ1.
  • Εκεί ήταν συμπαίκτρια με τον νικητή του ριάλιτι και μετέπειτα σύζυγό της, Ραφαήλ Τσακίρη.
  • Με τη συμμετοχή της στο MasterChef, όπως υποστηρίζει, θέλει να αποδείξει στον εαυτό της αλλά και στον σύζυγο της πως είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στην ενεργό δράση, επιστρέφοντας στο σπίτι με το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο του MasterChef 2022.