Γη της Ελιάς: Κακός χαμός στο Twitter με τις "κατινιές" της Αρετής - Έδωσαν και πήραν τα επικά σχόλια

Η αξιοπρέπεια Αρετή μόλις σε είδε αυτοκτόνησε»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Κακός χαμός στο Twitter με τις

Μετά το επεισόδιο της Τετάρτης 7/4 στη Γη της Ελιάς, η Αρετή κερδίζει και επίσημα τον τίτλο της "κατίνας" σύμφωνα με το τηλεοπτικό κοινό. Με το χαστούκι στην Εύα, το οποίο ομολογουμένως περίμεναν πως και πως οι φαν της σειράς, το Twitter που αγαπούσε να τη μισεί, μίλησε με όχι τόσο κολακευτικά για τον ρόλο της, τον οποίο η ηθοποιός έχει απογειώσει!

Το Twitter "δίκασε" την Αρετή

Η Αρετή δε λέει να δεχτεί ότι ο Στάθης δε θέλει πια να είναι μαζί της και ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει. Θεωρεί πως η Εύα ξεμυάλισε τον άντρα της και από εδώ και πέρα, θα κάνει και στους δύο τη ζωή κόλαση. Εμείς πάντως ανυπομονούμε να τα δούμε όλα αυτά αλλά και να ακούσουμε τις περιβόητες κατάρες της να κάνουν χαμό, για αυτό άλλωστε την αγαπάμε!

Νέες συγκρούσεις στην οικογένεια Βρεττάκου

Στο σημερινό (7/4) επεισόδιο της σειράς του Mega, Γη της Ελιάς, οι καταστάσεις ακολουθούν ένα περίεργο μονοπάτι. Πως να μην είναι περίεργο όταν ο Στέφανος, επιτέλους, αφήνει το σπίτι και την μητέρα του; Φτάνει η στιγμή που το μεγάλο μυστικό του Ισίδωρου αποκαλύπτεται στον άλλο αδερφό της οικογένειας και τα αδέρφια θα συγκρουστούν για άλλη μία φορά.

Ο Ιάκωβος προσκαλεί τον Στάθη να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως. Η Ιουλία, πιεσμένη από το βάρος του μυστικού που κουβαλάει, αποκαλύπτει τα πάντα για την πλαστή διαθήκη στον Ιάκωβο και πλέον αυτή η ιστορία παίρνει άλλες διστάσεις μέσα στην οικογένεια Βρεττάκου.