Άγιος Παΐσιος: "Η Μεγάλη Βδομάδα ήρθε νωρίτερα" - Το Twitter αποθέωσε το φινάλε της σειράς

Προκάλεσε τρομερή συγκίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγιος Παΐσιος:

Η σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος, το βράδυ της Πέμπτης 7/4 ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο. Από την πρώτη στιγμή της προβολή της προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού και δεν είναι λίγες οι φορές που με τις σκηνές της έχει συγκινήσει τους θεατές, οι οποίοι δεν σταματούν να σχολιάζουν τις εξελίξεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους. Το φινάλε, λοιπόν, δεν έμεινε ασχολίαστο και οι φίλοι του Twitter την αποθέωσαν.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το φινάλε του Άγιου Παΐσιου

Συγκεκριμένα, όταν ο Αρσένιος αποχώρησε για να ασχοληθεί ουσιαστικά με την πνευματική ζωή του στη Μονή Εσφιγμένου, έπειτα από όλα όσα πέρασε, και έγραψε γράμμα στη μητέρα του λέγοντας πως πλέον μητέρα του θα είναι η Παναγία, όλοι ανατρίχιασαν και αναφέρουν πως η σκηνή αυτή είναι μία από τις πιο δυνατές της σειράς.

"Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε..." - Ο σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτει

Ο σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Άγιος Παΐσιος μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως προήλθε η ιδέα γι' αυτή, τα λόγια της ανιψιάς του Αγίου, αλλά και για τον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει. Αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς έχει κάνει και ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

«Η αρχική ιδέα προέκυψε πολύ παλιά, όταν πρωτογνώρισα τον βίο του Αγίου, μέσα από τα βιβλία που είχαν γραφτεί. Δυστυχώς δεν είχα την ευλογία να τον γνωρίσω», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Έπρεπε η παραγωγή να γίνει σωστά. Όπως την βλέπουμε τώρα. Έπρεπε να στηθούν σωστά οι χαρακτήρες. Αν μπορούσα να κόψω την καρδιά μου κομματάκια και να την μοιράσω στους ανθρώπους, θα ήμουν ευτυχισμένος».

Μάλιστα, ο Γιώργος Τσιάκκας αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα της ανιψιάς του Αγίου Παΐσιου, μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, αλλά και στην επιλογή του μικρού Αρσένιου: «Η κυρία Μαρία με πήρε συγκινημένη και μας ευχαρίστησε, όλη την ομάδα. Πριν αρχίσω να γράφω θέλω να ξέρω ποιον ηθοποιό θα έχω. Αυτό με βοηθά πάρα πολύ».

«Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε την μοναχική του πορεία. Θα ακολουθήσουμε βήμα βήμα που πήγε και ποιους συνάντησε», αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης.