Πάτρα: «Οι ανάλγητοι, με πιάνει αηδία...» - Το twitter ''άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η συνέντευξη από τη φυλακή εξόργισε πολλούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πάτρα: «Οι ανάλγητοι, με πιάνει αηδία...» - Το twitter ''άστραψε και βρόντηξε'' κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μετά την συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού και την επιμονή στην αθωότητα της φαίνεται να προκλήθηκε τεράστια ένταση. Γενικότερα η όλη υπόθεση στην Πάτρα έχει προκαλέσει το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί σοκαρισμένο τις εξελίξεις.

Το γεγονός ότι η Πισπιρίγκου παρά το ότι της καταλογίζεται η ανθρωποκτονία της κόρης της, παραμένει να ασχολείται με τον Δασκαλάκη έβγαλε εκτός εαυτού το twitter, με τους χρήστες να κάνουν απανωτή επίθεση στο πρόσωπό της.

Το twitter ξέσπασε τι ς δηλώσεις της Ρούλας Πισπσιρίγκου μέσα από τη φυλακή

 Ρούλα Πισπιρίγκου 1

 Ρούλα Πισπιρίγκου 2

 Ρούλα Πισπιρίγκου 3

Οι δημοσιεύσεις της Πισπιρίγκου για υποθέσεις κακοποίησης και δολοφονιών παιδιών

Την ίδια ώρα που πλήθος κόσμου ξεσπά για την στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τα λεγόμενα της στην συνέντευξη που έδωσε μέσα από το κελί της στον Κορυδαλλό, στην δημοσιότητα έρχονται αναρτήσεις της κατηγορούμενης στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφορικά με δολοφονίες και κακοποιήσεις παιδιών, καθώς όπως φαίνεται ήταν ιδιαίτερα «ενεργή» και άκρως επιθετική.

Αναφορικά με την υπόθεση μίας μητέρας στο Μιζούρι που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

Σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής: «Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί… άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα… πρεζόνια… ανάξιοι γονείς.. μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε… ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…»

Ανάλογη αντίδραση είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφορικά και με ένα ζευγάρι ανέργων που είχαν φέρει στον κόσμο δίδυμα και έκαναν δημόσια έκκληση για τη σίτισή τους. «Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας… με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μωρά;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω… αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα… εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παράλογη τελικά;».