MasterChef 6: Το Twitter δίκασε χωρίς τέλος την αποχώρηση του Ταϊρίδη - «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Πήραν "φωτιά" τα σχόλια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το Twitter δίκασε χωρίς τέλος την αποχώρηση του Ταϊρίδη - «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης είναι ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef 6 όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα εξαιτίας του εκρηκτικού του χαρακτήρα. Ο ίδιος να προσπάθησε με νύχια και με δόντια για την παραμονή του στο μαγειρικό ριάλιτι.

Ωστόσο, το ταξίδι του τελείωσε εδώ αφού δεν μπόρεσε να πείσει την κριτική επιτροπή με το πιάτο που τους παρουσίασε μιας και ήταν το πιο αδύναμο.

Από την άλλη, το Twitter έστησε ολόκληρο party καθώς τον θεωρούσαν αντιπαθή παίκτη ριάλιτι όλων των εποχών». Έτσι, οι χρήστες των social βρήκαν την αφορμή για να σχολιάσουν τον ίδιο αλλά και την αποχώρησή του από το ριάλιτι του STAR.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για τον Δημήτρη Ταϊρίδη στο MasterChef 6

MasterChef 5 Spoiler: Αυτή είναι η τελική πεντάδα

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται το πόσο σκληρός έχει γίνει ο διαγωνισμός. Ο Μάριος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι, χάνοντας δίκαια σε μία δύσκολη μάχη απέναντι στην Καλλιόπη. Μάλιστα, η αποχώρησή του σκόρπισε τη θλίψη στο σπίτι καθώς πολλοί από τους φίλους του περίμεναν πως θα έμενε μέχρι το τέλος στο παιχνίδι.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Η τελική πεντάδα του MasterChef 6

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.