Survivor 5: «Τι παράσταση έδωσες ρε;» - Το Twitter έκανε απονομή Oscar στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Δεν πείστηκαν από τα κλάματά του...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τι παράσταση έδωσες ρε;» - Το Twitter έκανε απονομή Oscar στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Σε αρκετά άσχημη ψυχολογική κυρίως κατάσταση είδαμε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ στο νέο επεισόδιο του Survivor, την Τετάρτη 11/5 και δεδομένου πως είναι υποψήφιος πως αποχώρηση, μιλώντας στην αρχή του επεισοδίου δήλωσε πως είναι ανήσυχος κι ότι είναι πολύ συγκινημένος μιας και δεν θέλει να φύγει.

Το Twitter "τίμησε" τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Για ακόμη μία φορά, το κοινό του Twitter δεν φάνηκε να πείστηκε από τα κλάματά του και τα λόγια του θεωρώντας πως είναι ψεύτικα και σχολιάζοντας τον μέχρι τελικής πτώσης σε αρκετά ποστ τους.

Λυγίσε με τα λόγια του πατριού του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Στο έπαθλο της Τρίτης 10/5 στο Survivor, η ομάδα των Μπλε κέρδισε ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα στο Survivor, αυτό της επικοινωνίας, ακούγοντας όμως την φωνή των δικών τους ατόμων. Μεταξύ των αγαπημένων τους προσώπων, άκουσε και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τη θεία αλλά και τον πατριό του, ή μπαμπά όπως τον αποκαλεί, συγκινώντας μας με τα λόγια που αντάλλαξαν.

Ο παίκτης που έχει χάσει τον πατέρα του πριν καν γεννηθεί, μίλησε με λόγια αγάπης στον πατριό του όπως και εκείνος σε αυτόν αποκαλώντας τον παιδί του και λέγοντας του πως τον καμαρώνει και φροντίζει την σκυλίτσα του, την οποία αγαπά ο Εμμανουήλ όσο τίποτα.