Σασμός: «Εις το επανιδείν» - Το Twitter "παραλύει" με τον χαμό της Μανταρίνας

Ήρθε ο Πέτρης και την πήρε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Εις το επανιδείν» - Το Twitter

Απόψε το βράδυ 16/5 οι τηλεθεατές παρακολουθούν ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδιο του Σασμού, καθώς ο Πετρής εμφανίστηκε στο όνειρο της αδερφής του, Αργυρώς, αλλά της γιαγιάς τους Ειρήνης, ενώ στη συνέχεια πήρε μαζί του την πιο πιστή του φίλη, τη σκυλίτσα του Μανταρίνα.

Το Twitter συγκινείται με τον χαμό της Μανταρίνας

Βλέπουμε, λοιπόν το σκυλάκι να αφήνει την τελευταία του πνοή και να ξανασμίγει με τον αγαπημένο του φίλο, που τόσο αγαπούσε. Φυσικά ο θάνατος προκάλεσε νέο κύμα θλίψης στην οικογένεια, ενώ η γιαγιά Ειρήνη φαίνεται απαρηγόρητη.

όλο αυτό το σκηνικό που συμβαίνει στην οικεία των Βρουλάκιδων, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άφησε ασυγκίνητο το Twitter και οι χρήστες έσπευσαν να το σχολιάσουν.

Τραγικό το φινάλε του Σασμού

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Ολοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ένας από τους δύο θανάτους θα είναι ο δικός της.

Ο άλλος θάνατος ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρός. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται η σχέση μίσους που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Αγγελο. Ο Αγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Αγγελου τη φτάνει στα όριά της.

Ο άντρας που έχει φέρει την οικογένειά της σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την περιουσία της μάνας του, κάνει ένα ακόμα βήμα που εξοργίζει την Καλλιόπη. Αγοράζει από τον Αστέρη ένα ακόμα κτήμα, όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι της Καλλιόπης, ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων. Ενας Βρουλάκης τούς τα πήρε όλα...

Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά της κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή της σκοτώνει τον Αγγελο. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που θα σημάνει το τέλος του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Αγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει ένας ακόμα κύκλος.

Ο χαμός του θα ανοίξει νέες πληγές στην οικογένειά του και στην Ασπα που είναι απαρηγόρητη. Ολοι ξέρουν ότι ο άδικος θάνατος του Αγγελου θα έχει συνέπειες και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματος. Το τέλος λοιπόν θα είναι δραματικό, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο θανάτους.

Ο Μαθιός θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει. Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυψη της παλιάς τους σχέσης. Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε θα γίνει το κακό.