Η Γη της ελιάς: Εξοργίστηκαν οι χρήστες στο Twitter με την επιδείνωση της υγείας του μωρού της Βασιλικής

Δεκάδες αντιδράσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Γη της ελιάς: Εξοργίστηκαν οι χρήστες στο Twitter με την επιδείνωση της υγείας του μωρού της Βασιλικής

Οι εξελίξεις στην σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» όπου σημειώνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης είναι άκρως καταιγιστικές καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού έχει κλονίσει για τα καλά την ψυχολογία τόσο της Βασιλικής όσο και του Φίλιππου.

Μάλιστα, ακόμη και οι χρήστες στο Twitter αναστατώθηκαν καθώς σύμφωνα με τους ίδιους δεν μπορούν ακόμη μία τραγωδία μιας και η ψυχολογία τους δεν θα το αντέξει. (Δείτε εδώ το θανάσιμο μυστικό που βγαίνει στη φόρα πριν το φινάλε όπου θα φέρει τα πάνω κάτω).

Η οργή στο Twitter για την Γη της Ελιάς

Εκτός MEGA η σειρά Γη της Ελιάς - Ποιες ημέρες δεν θα προβάλλεται

Η Γη της Ελιάς είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόραση. Προβάλλεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του MEGA και έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Την αγάπη τους οι τηλεθεατές την δείχνουν με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά. Μπορεί Σασμός και Survivor 5 να το περνάνε σε ποσοστά, ωστόσο, παραμένει σταθερό σε πολύ ικανοποιητικά για το κανάλι ποσοστά.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η Γη της Ελιάς για λίγες ημέρες μια συγκεκριμένα ημέρα θα βρεθεί εκτός MEGA καθώς το κανάλι θα κάνει αλλαγές.

Ποια ημέρα δεν θα προβάλλεται η Γη της Ελιάς

Όπως ανακοινώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό από τη Κυριακή 22/5 και κάθε Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλονται τα live του X-Factor (δείτε την ομάδα του Χρήστου Μάστορα), με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ημέρες προβολής της "Γης της Ελιάς". Προς το παρόν, είναι άγνωστο αν θα μεταφερθεί σε κάποια από τις υπόλοιπες κενές ημέρες του προγράμματος.

MEGA Γη της Ελιάς