Master Chef 6: «Αη στο δι@@ο συγκινήθηκα» - Λύγισε το Twitter με το χθεσινό 23/5 επεισόδιο

Το κλάμα πήγε σύννεφο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: «Αη στο δι@@ο συγκινήθηκα» - Λύγισε το Twitter με το χθεσινό 23/5 επεισόδιο

Δεν είναι λίγες οι φορές που όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, γίνονται επίκεντρο του σχολιασμού των χρηστών στο Twitter. Έτσι και στο επεισόδιο της Δευτέρας 23/5 στο MasterChef 6 οι χρήστες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν όπως φαίνεται ούτε εκείνοι τα δάκρυά τους μιας και οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα και για το τελευταίο «Mystery Box» της χρονιάς ενώ υποδέχτηκαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Γεμάτο συγκινήσεις το MasterChef

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης υποδέχθηκε τους γονείς του, η Ελπίδα την κολλητή της, ο Νικήτας τους γονείς του αλλά και την σύντροφό του, η Καλλιόπη την μητέρα και τον σύντροφό της και ο Παναγιώτης την μητέρα του με τον αδερφό του ενώ ο Χριστόφορος τη μητέρα και τα δύο αδέρφια του.

Όπως ήταν επόμενο οι παίκτες βρισκόντουσαν σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση καθώς είχαν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εδώ και μήνες αλλά μαζί με τους διαγωνιζόμενους «λύγισε» και το Twitter το οποίο ήταν εκεί για ακόμη μία φορά και σχολίασε τα πάντα.

Συγκινεί ο Παναγιώτης για την απώλεια του πατέρα του

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε στο αποψινό 23/5 επεισόδιο του Masterchef 6 τους 6 φιναλίστ καθώς μετά από μήνες βρέθηκαν και πάλι με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, δικοί τους άνθρωποι εμφανίστηκαν στην κουζίνα για να τους στηρίξουν, μιας και στην αποψινή δοκιμασία έπρεπε να μεταφέρουν στο πιάτο τους αναμνήσεις από τους δικούς τους ανθρώπους.

Τότε, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα του.

«Σίγουρα θα ήθελα να είναι κι ο πατέρας μου εδώ γιατί τον έχασα όταν ήμουν 18 χρονών. Νομίζω ότι όταν χάνεις ένα τόσο κοντινό πρόσωπο, είναι σίγουρα περίεργο το συναίσθημα. Εγώ είχα φάει τεράστια φάπα. Είναι ένα πράγμα που σε κρατά πάντα πίσω. Ειδικά όταν έχεις δύο υπέροχους γονείς. Ο πατέρας μου ήταν υπέροχος κι η μητέρα μου εξακολουθεί να είναι υπέροχη και γυναικάρα. Οπότε λες γιατί ρε γ…ο» δήλωσε ο Παναγιώτης.

Συγκινεί ο Παναγιώτης για την απώλεια του πατέρα του