Σασμός: "Χαμός" στο Twitter με την Μαρίνα και τον Αντώνη που παντρεύονται

Δείτε τα επικά tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός:

ο βράδυ της Παρασκευής (27/5) προβλήθηκε ένα ακόμη επεισόδιο του «Σασμού» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Όπως ήταν αναμενόμενοι οι εξελίξεις για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς το σχέδιο του Άγγελου, για την αγορά του κτήματος του Αστέρη προχωρούσε κανονικά.

Μάλιστα, τόσο ο Αντώνης με την Μαρίνα όσο και ο Μαθιός με την Βασιλική πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζονται σιγά, σιγά για το επόμενο μεγάλο βήμα στις σχέσεις τους. Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να δώσουν το παρών μιας και κατάφεραν για ακόμη μια φορά να κάνουν viral την παπαδιά.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Σασμό

Νεκρός ο Γεράσιμος! Τον δολοφονεί εν ψυχρώ ο...

Στον Σασμό, έρχονται τεράστιες ανατροπές και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή (27/5) έχει όλο το ρεπορτάζ. Ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει τον γιο του και φυσικά το μυαλό του δεν πάει με τίποτα στον Γεράσιμο. Αντίθετα, ο Γεράσιμος γίνεται ο νούμερο ένα εχθρός του, που βάζει σκοπό της ζωής του να τον καθαρίσει και μάλιστα ο ίδιος.

Η αστυνομία συλλαμβάνει και τον τελευταίο συνεργάτη του Καραπάνου, τον Πρόδρομο, που είχε καταφέρει να το σκάσει στην επιχείρηση με τα όπλα. Ο Αντώνης μάλιστα μαζί με τον Γεράσιμο τον πιέζουν να συνεργαστεί μαζί τους για να γλιτώσει τη φυλακή. Ωστόσο τα νέα φτάνουν στο Καραπάνο, ο οποίος γίνεται γι’ άλλη μια φορά έξαλλος με τον Γεράσιμο και ορκίζεται εκδίκηση.

Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος έρχεται πιο κοντά με τη Στέλλα, η οποία φυσικά δεν ξέρει ακόμα τη σχέση του με τον Καραπάνο. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η Στέλλα συνεχίζει την έρευνα για τον γιο του Καραπάνου και μαθαίνει τελικά το μεγάλο μυστικό (δείτε εδώ τους φοβερούς μισθούς που παίρνουν οι ηθοποιοί του Σασμού)

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα δούμε πολύ αργότερα, καθώς ο Καραπάνος ετοιμάζει την απόδρασή του από τη φυλακή προκειμένου να λύσει τις εκκρεμότητες που έχει, με κύρια αυτή με τον «μπάτσο Χριστόγιαννη» όπως λέει. Μάλιστα, ήδη τον έχουμε ακούσει να λέει: «Θα την κάνουμε από εδώ μέσα όσο είναι ακόμα καιρός. Σκουριάσαμε εδώ μέσα. Θα τον βρω τον τρόπο να την κάνω».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr