Survivor 5: Έξαλλος ο Ταλάντσεβ με την άσεμνη κίνηση της Βρισηίδας - Το Twitter την δίκασε και ζητάει την αποχώρησή της

«Είσαι ότι πιο ανώριμο έχω δει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έξαλλος ο Ταλάντσεβ με την άσεμνη κίνηση της Βρισηίδας - Το Twitter την δίκασε και ζητάει την αποχώρησή της

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο στο Survivor 5 όπου είδαμε την Μαίη να ουρλιάζει φανερά στην καλύβα των Κόκκινων μετά από τον "απρόσκλητο" επισκέπτη όπου κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω την ώρα που οι παίκτες κοιμόντουσαν για τα καλά.

Από την άλλη, μόλις ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό πως η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου θα πάει στο Μεξικό, όλοι οι παίκτες έμειναν με το στόμα ανοιχτό καθώς θέλουν να κερδίσουν με νύχια και με δόντια, τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινη.

Βέβαια, η Βρισηίδα Ανδριώτου για άλλη μια φορά κατάφερε να είναι το στόχαστρο των χρηστών στο Twitter καθώς δεν μπόρεσαν να μην σχολιάσουν την στιγμή που η ίδια χτυπάει πίσω από το κεφάλι τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Μάλιστα, ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας έμεινε άφωνος με την κίνησή της καθώς δεν δίστασε να αναφέρει: «Ότι πιο ανώριμο έχω δει σε κοπέλα».

Η άσεμνη κίνηση της Ανδριώτου στο Survivor 5

Το Twitter έκραξε για τα καλά την Βρισηίδα Ανδριώτου

Φεύγει η Βρισηίδα με εντολή της παραγωγής; Τα πάνω κάτω στο νησί

Το Survivor 5 φτάνει στο τέλος του και φέτος, ειδικά, έχει αναχθεί ως ένα σόου που ξέρει να... εξάπτει τα πάθη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκουν πάντοτε κάποια αφορμή, ώστε να τσακώνονται και να δημιουργούν σκηνικά μεταξύ τους, που «κουβαλούν» όσο προχωρά το ριάλιτι.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είναι αλήθεια, ότι ασχοληθήκαμε πολύ έντονα με το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι δυο τους έδειχναν να έχουν ένα «φλογερό» πάθος μεταξύ, κουβεντιάζοντας μάλιστα ακόμη και τα σχέδια για το κοινό τους μέλλον, αλλά τελικά ήταν... άνθρακας ο θησαυρός.

Είτε δεν «κολλούσαν» οι ίδιοι μεταξύ τους είτε ήταν κόλπο της παραγωγής, η ιστορία αυτή έφτασε στο τέλος με σκληρό τρόπο, με τον έναν παίκτη να κατηγορεί τον άλλο για τη στρατηγική, που ακολουθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, εκμεταλλευόμενος τη μεταξύ τους σχέση.

Η Βρισηίδα, όμως, το πήγε κι ένα επίπεδο πιο μακριά. Κι αυτό, γιατί στο συμβούλιο του νησιού προ ημερών κατηγόρησε τον Μαρτίκα για κακοποιητική συμπεριφορά, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αποδεικνύεται, δίνοντας μια πολύ πιο δραματική κατάσταση στο μεταξύ τους τσακωμό, που ουσιαστικά τελείωσε τη σχέση τους, και διχάζοντας τους παίκτες.

Το περιστατικό αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την παραγωγή, η οποία...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr