MasterChef 6: Το Twitter "λυτρώθηκε" με τους δυο φιναλίστ του μεγάλου τελικού

Αποθεώθηκαν από τους χρήστες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Το Twitter

Το τέλος του MasterChef 6 είναι γεγονός καθώς η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έφτασαν στην τελική ευθεία του μαγειρικού ριάλιτι. Έτσι, οι δυο φιναλίστ είναι μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό καθώς και οι δυο θέλουν το πολυπόθητο έπαθλο όπου πέρα από τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, ο νικητής αναμένεται να πάρει και το χρηματικό έπαθλο.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter δεν έχουν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο μιας και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Τόσο η Καλλιόπη Μπεζαντέ όσο και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος έχουν κλέψει για τα καλά τις καρδιές τους μιας και η αποθέωσή τους στα social είναι γεγονός.

Η αποθέωση των δυο φιναλίστ του MasterChef 6 στο Twitter

«Τον είχα σαν τον πατέρα μου και...» - ''Ρίγη συγκίνησης'' με την αφιέρωση της Πόπης

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση των τελικών για το Masterchef 6 με την Καλλιόπη, τον Παναγιώτη και την Ελπίδα να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μια το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κατά πολύ και οι κριτές έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση στους φιναλίστ.

Με την πρώτη δοκιμασίας αντιγραφής, να έχει ως βασικό συστατικό το κρεμμύδι, η Πόπη αφιέρωση το πιάτο της στον θείο της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και ουσιαστικά εκείνος ήταν το πρόσωπο, που τη μύησε στην μαγειρική. Μάλιστα αποκάλυψε πως το κρεμμύδι ήταν αγαπημένο του υλικό και δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα πιάτα, επομένως είχε και έναν παραπάνω λόγο να προβεί στην κίνηση αυτή.

«Κακά τα ψέμματα, τον θείο μου τον Στέλιο τον είχα σαν τον πατέρα μου και έφυγε πριν από λίγους μήνες. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω καν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Του οφείλω το ότι αγάπησα την μαγειρική, εκείνος μου τα είχε μάθει όλα από την αρχή».

Masterchef - Πόπη