Σασμός: «Ο αρραβώνας της χρονιάς...» - Το Twitter ήταν "καλεσμένο" στις χαρές Μαρίνας και Αντώνη και τα σχόλια επικά

Χαμός σου λέω!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Ο αρραβώνας της χρονιάς...» - Το Twitter ήταν

Πλέον έχουμε εμπεδώσει πως δεν υπάρχει επεισόδιο της σειράς Σασμός, που να μην παρακολουθήσει το κοινό του Twitter, ωστόσο σήμερα Τρίτη 7/6 ατύχησαν μιας και δεν θα προβληθεί η σειρά. Παρ' όλα αυτά είπαν ότι είχαν να πουν στο επεισόδιο της Δευτέρας 6/6 και στους αρραβώνες της Μαρίνας με τον Αντώνη, καθώς η συγκίνηση ήταν τεράστια και ο παραλληλισμός με τις βέρες προκάλεσε πανικό στους φαν!

Η σκηνή ήταν άκρως συγκινητική με τους χρήστες να μην σταματούν να σχολιάζουν τη στιγμή του αρραβώνα, την συγκίνηση με την απίστευτη εξομολόγηση του Αντώνη στη Μαρίνα, τις επικές ατάκες της παπαδιάς αλλά και το σημείο με τις βέρες.

Μαρίνα και Αντώνης αρραβωνιάστηκαν με την παπαδιά να αλλάζει βέρες

Η αποκάλυψη της Ευγενίας Σαμαρά για το τέλος 2 ηθοποιών

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε η Ευγενία Σαμαρά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του Σασμού (διαβάστε εδώ τις εξελίξεις όλης της εβδομάδας) αλλά και για τις εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια με πρωταγωνιστές τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο.

Σχετικά με τον σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλο και τις καταγγελίες, η Ευγενία; Σαμαρά ανέφερε: «Ο κύριος Κωστόπουλος παραιτήθηκε τοποθετήθηκε ο ίδιος, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό. Εμείς δουλεύαμε με δύο σκηνοθέτες συνεργείων, οπότε συνεχίζουμε ως έχει».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε πως σύντομα ξεκινούν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, με την Στέλλα να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται.

Αναφορικά, τέλος, με τον Καραπάνο και τον Γεράσιμο: «Δε θα είναι πολύ ευχάριστη η εξέλιξη τους».