Σασμός: Δεν έχει σήμερα 7/6 επεισόδιο και οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν φανερά

Τα επικά tweets

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Δεν έχει σήμερα 7/6 επεισόδιο και οι χρήστες του Twitter ξέσπασαν φανερά

Η σειρά του ALPHA, «Σασμός» έχει σαρώσει φέτος σε νούμερα τηλεθέασης καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την πλοκή του. Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς μιας και αποκαλύφθηκε το τραγικό τέλος του Καραπάνου.

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter είναι φανερά απογοητευμένοι μιας και το αποψινό 7/6 επεισόδια της σειράς του ALPHA δεν προβλήθηκε αφού πραγματοποιείται ο ένας ακόμη αγώνας UEFA Nations League. Βέβαια, δεν δίστασαν να δώσουν και πάλι το παρών τους όπου όπως θα δείτε τα tweets είναι επικά.

Η δυσαρέσκεια των χρηστών του Twitter για τον Σασμό

Αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα από το Μαθιό!

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day συνάντησε τον πολύ αγαπημένο Δημήτρη Λάλο, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το Σασμό, μιας και ο εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων μας έχουν κόψει την ανάσα! Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 2/9 (δείτε γιατί δεν θα προβληθεί η σειρά αυτή τη μέρα) αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς, στο αν η Βασιλική θα μάθει τελικά ποιος σκότωσε τον άνδρα της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας της Αργυρώς.

Όσον αφορά το γάμο του με τη Βασιλική αλλά και το δολοφόνο του Στεφανή ο ηθοποιός ανέφερε πως και εκείνος είναι πολύ περίεργος να μάθει τι θα συμβεί μιας και ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν φτάσει ως εκεί τα επεισόδια.

Ωστόσο στη συνέχεια σχολίασε πως η σειρά, θέλει να περάσει προς τα έξω το αίσθημα της συμφιλίωσης οπότε πιστεύει πως ο Αστέρης όταν πληροφορηθεί για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα βοηθήσει...