MasterChef 6: Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με τα λάθη Πόπης και Πάνου ένα βήμα πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Έξαλλοι οι χρήστες του Twitter με τα λάθη Πόπης και Πάνου ένα βήμα πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής

Το MasterChef 6 πλησιάζει σιγά σιγά στην τελική ευθεία μιας και οι δυο φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι του STAR βρίσκονται στην Τοσκάνη της Ιταλίας προκειμένου να αναμετρηθούν για το ποιος θα είναι ο τυχερός ο οποίος θα επιστρέψει με τα 50.000 ευρώ.

Όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό (7/6) επεισόδιο, η δοκιμασία του πιάτου ήταν αρκετά δύσκολη μιας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ αλλά και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος δεν τα πήγαν και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, το πρώτο πιάτο ήταν μια ιδιαίτερη ντοματόσουπα, το δεύτερο ένα ιδιαίτερο σπανακόρυζο και το τρίτο το πιο δύσκολο πιάτο για τους παίκτες, ένα περιστέρι με παντζαροσαλάτα, πιάτα τα οποία έπρεπε να ετοιμαστούν σε 2,5 ώρες.

Έτσι, οι χρήστες του Twitter δεν δίστασαν να γράψουν τα δικά τους σχόλια καθώς αισθάνθηκαν πως οι κριτές ήταν αρκετά πιο αυστηροί με την Καλλιόπη σε σχέση με τον Παναγιώτη.

Τα επικά σχόλια στο Twitter για το MasterChef 6

«Ο Σωτηράκης έχει πιει όλη την Τοσκάνη» - Γέλιο μέχρι δακρύων στο Twitter με τον "μεθυσμένο" Κοντιζά

Μπορεί να τα βρήκαν λίγο σκούρα ο Πάνος και η Καλλιόπη στην Τοσκάνη, ωστόσο στο ταξίδι για τη διεκδίκηση του επάθλου του MasterChef έζησαν μία μοναδική εμπειρία καθώς γνώρισαν νέο κόσμο, γεύσεις και παραδόσεις! Μαζί με τους φιναλίστ, ωραία φαίνεται επίσης πως πέρασαν και οι τρείς κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους...

Πριν από τη δεύτερη δοκιμασία οι κριτές πήραν τον Πάνο και την Καλλιόπη για ένα πλούσιο γεύμα, και λίγο το φαγητό, λίγο το κρασάκι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ευθύμησε λίγο περισσότερο, με τους τουιτεράδες να σχολιάζουν τον εύθυμο σεφ πιο απελευθερωμένο από ό,τι συνήθως, χαρίζοντας επικές ατάκες στα σχόλιά τους.

Παρόλα αυτά, εμείς ήδη μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό, και η αγωνία μας χτυπάει κόκκινο, παρόλο που έχουμε κάποιες ενδείξεις, θα μπορούσε να πει κανείς και spoilers, σχετικά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής που θα κερδίσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο του διαγωνισμού.