Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος του Θανασάκη συγκλόνισε το Twitter - «Τι ερμηνείες είναι αυτές;»

Οι αναρτήσεις στο Twitter

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ο θάνατος του Θανασάκη συγκλόνισε το Twitter - «Τι ερμηνείες είναι αυτές;»

Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να ρίξουν την οριστική τους αυλαία μετά από 3 χρόνια συνεχούς επιτυχίας. Όμως το τέλος τους δεν θα είναι καθόλου αναμενόμενο, καθώς αρκετοί θάνατοι θα έρθουν να συγκλονίσουν το Διαφάνι και να φέρουν δυστυχία στους κατοίκους του (δείτε τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο).

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο Θανασάκης θα έπεφτε νεκρός, από επίθεση που θα είχε οργανώσει ο Ακύλας Μεγαρίτης. Και έτσι και έγινε στο χθεσινό επεισόδιο, όπου όλοι παρακολουθήσαμε τον νεαρό να πέφτει σχεδόν νεκρός στο χώμα.

Ο Θανάσης Τόλιας είναι ο βασικός μάρτυρας της δίκης στην οποία κατηγορούνται Ακύλας, Μελέτης και Ντούνιας για τις δολοφονίες στο βουνό, και εφόσον θα κατέθετε εναντίον τους, έπρεπε με κάποιον τρόπο να βγει από τη μέση.

Το Twitter καταρρέει στον θάνατο του Θανασάκη Τόλια

Αυτή τη φορά ο Ακύλας δεν απέτυχε και ο Θανασάκης τελικά δεν τα κατάφερε και απεβίωσε μέσα στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε.

Όταν ο αστυνόμος μετέφερε τα νέα στην οικογένεια Τόλια, η Παγώνα κατέρρευσε και μαζί της όλο το ελληνικό Twitter.

Έρχεται το συγκλονιστικό φινάλε - Ετοιμάζεται ένα επεισόδιο «έκπληξη»

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει προς το τέλος της και η αγαπημένη σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Άγριες Μέλισσες» φτάνει προς το τέλος της και οι σεναριογράφοι έχουν σκοπό να γράψουν ένα πολύ ιδιαίτερο κλείσιμο για το μεγάλο φινάλε της σειράς (δείτε εδώ το τέλος του Ακύλα).

Λόγω των μεγάλων νούμερων τηλεθεάσεων που σημείωνε η σειρά, αμέσως μετά το τέλος της, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προβάλει ένα επεισόδιο «τιμής ένεκεν» στις «Άγριες μέλισσες», με πολύ backstage υλικό από τα γυρίσματα, αλλά και δηλώσεις των συντελεστών.

Όπως αναφέρει το Τηλέραμα, η διοίκηση του ΑΝΤ1 αλλά και οι συντελεστές της σπουδαίας σειράς εκτιμούν ότι είναι ο ωραιότερος τρόπος για να αποχαιρετήσουν με αυτό το extra επεισόδιο το... Διαφάνι, το τηλεοπτικό χωριό που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Στις αρχές Ιουλίου λοιπόν αναμένεται να προβληθεί το επεισόδιο με τον «αποχαιρετισμό» στην παραγωγή και από ότι όλα δείχνουν δεν θα μείνει κανείς ασυγκίνητος.